Skip Navigation Links

Gönülleri Fethederek İktidara Geleceğiz

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, yoğun adaylık çalışmalarına CHP Erzin İlçe Teşkilatını ziyaret ederek sürdürdü.

Gönülleri Fethederek İktidara GeleceğizWeb
TV

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca ile birlikte tüm çalışmalarda hazır bulunan ekipte yer alan bir çok ismin uzun yıllardır MHP ve AK Parti çatısı altında siyaset yapan önemli isimler olması dikkat çekerken, CHP’nin İskenderun, Payas, Dörtyol bölgesinden lokomotif isimlerin de Uğur Ağca’ya desteği gözleniyor.

Erzin’de yoğun ve sıcak bir ilgiyle karşılanan Ağca’ya başarılar dileyen CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Saraç, CHP’deki aday adayı bolluğunun hiçbir partide olmamasını CHP’nin iktidar hedefine kenetlenmesinin göstergesi olduğunu söyledi.

Kalabalık ekibiyle birlikte Erzin’e çıkarma yapan Uğur Ağca, CHP’ye bir şekilde küsmüş, daha önce CHP’ye oy vermemiş insanları partinin çatısı altında toplamanın ve bu şekilde iktidara yürümenin önemine dikkat çekti.

Partililere seslenirken, “Şu an aranızda bir çok AK Parti’li arkadaşımız var. Onlar bizim için buradalar. Ötekileştirmeden, dışlamadan onları kazanmak zorundayız. CHP başka türlü iktidara gelemez. Gönülleri fethederek, CHP’yi ve adaylarımızı doğru anlatarak iktidara yürüyebiliriz” diyerek CHP’yi iktidara taşıma projesini ve seçim stratejisine vurgu yapan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, birlik ve beraber olmanın ön koşulunun paylaşmaktan geçtiğine de dikkat çekti.

CHP’nin Türkiye’ye sunacağı kazanımların önemine dikkat çeken Uğur Ağca, bu kazanımların halka doğru anlatılması ve iletişim yöntem ve araçlarının doğru bir biçimde kullanılması gerektiğine vurgu yaptı.

Erzin’de kalabalık partili gruba seslenen Ağca, doğal ve samimi konuşma üslubu, alışıla gelmiş siyasetçi duruşundan uzak bir tablo ortaya koydu ve farklı bir aday adayı profiliyle gönüllere girmeyi başardı.

Hiçbir yerde vaatte bulunmadığını ve vaatte bulunmayacağını belirten Ağca, çözüm odaklı, ulaşılabilen bir milletvekili olmak hedefini açıkladı.

 

 

Gönülleri Fethederek İktidara Geleceğiz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet