Skip Navigation Links

Yeni Türkiye yolunda durmak yok hizmete devam

Türkoğlu’ndan Memur-Sen Erzin Temsilciliğine Ziyaret

Yeni Türkiye yolunda durmak yok hizmete devam

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, Memur-SEN Erzin İlçe Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Milletvekili Türkoğlu’nun Memur-SEN Erzin İlçe Temsilciliği’ni ziyaretinde; Memur-SEN Erzin Şube Başkanı İdris Kamalak, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, AK Parti Erzin İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gencay Eker,  Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gökçe, Erzin Eğitim Bir-SEN Başkanı Cihat Kurt, Erzin Diyanet-SEN Başkanı Mehmet Şanverdi ve bazı Memur-SEN mensupları vardı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Erzin’in sorunları ve bunlara çözüm önerileri konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi’ne adaylık başvurusu sonrası temaslarını hız kesmeden ve aralıksız sürdüren Türkoğlu, Memur-SEN Erzin İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde de önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti olarak öncelikli hedeflerinin 2015 genel seçimlerinden muvaffakiyetle çıkmak olduğunu dile getiren Türkoğlu; “Milletimizle sözleştiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiyesi’ne istikrarla ve huzurla kavuşmak, ülkemizi küresel güç dengelerinin merkezi haline getirmek, barışın ve istikrarın teminatı, mazlum coğrafyaların hamisi, insanlık âleminin gür sesi olmasını temin etmek hedeflerimiz arasındadır” dedi.

TÜRKOĞLU: YENİ TÜRKİYE YOLUNDA DURMAK YOK, HİZMETE DEVAM

Türkiye’nin yeni dönemde güçlü ve saygın bir ülke olma hedefine azimle ve kararlılıkla yürüyeceğine vurgu yapan Türkoğlu; “Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz; köklü medeniyet tarihinden aldığı sinerji, milletimizin sağladığı güç, birlik ve beraberlik anlayışı ile milli iradeyi hakim kılmaya devam edecektir. Türkiye’ye kazandırdığımız duble yolar, okullar, hastaneler, barajlar, havaalanları, hızlı trenler, üniversiteler ve daha nicesi, elbette bizim ve milletimiz için bir gurur vesilesi olsa da; biz fani olanın değil, baki olanın peşindeyiz. Biz asıl, tarihin ve ecdadımızın bize miras bıraktığı medeniyet şuurunu ve tasavvurunu yeniden canlandırmanın ve yeniden güçlendirmenin gayesi içindeyiz” dedi.

“Bize inanan ve bize güvenen aziz milletimize şükranlarımı sunuyoruz” diyen Türkoğlu; “Yeni Türkiye yolunda ‘durmak yok hizmete devam’ diyor ve büyük Türkiye yolunda ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ anlayışıyla daha nice hizmetler ve yatırımların hayırlar getirmesini şimdiden temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

KAMALAK: “ERZİN TARİHİNDE GÖRMEDİĞİ HİZMETLERLE BULUŞTU”

Milletvekili Türkoğlu’nun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Erzin İlçe Başkanı İdris Kamalak da; “Erzin’imiz AK Parti iktidarı döneminde gerek kamu yatırımı ve gerekse belediyecilikte tarihinde hiç görmediği hizmetlerle buluştu. Erzin Kültür Saray’ımızın inşası bitmek üzeredir. Erzin Organize Sanayi Bölgesi’nin inşası başlıyor. Erzin Kapalı Spor Salonumuz hizmete girdi. İsalı Deremizin ıslahı tamamlandı. 16 Derslikli Erzin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 16 Derslikli Muzaffer Tuğsavul Ortaokulu, 10 Derslikli Erzin Anaokulu’nun yapımı tamamlandı. 192 Adet TOKİ Konutu’nda anahtar teslimi yapıldı. Karıncalı Yaylası’nın 22 Km’lik yolu asfaltlandı. Erzin’i Osmaniye ve Dörtyol’a bağlayacak duble yol projesi yatırım planına alındı.  Erzin’e kanalizasyon yatırımı gerçekleşti ve Erzin modern bir mezbaneye kavuştu.  Millete hizmet yolunda atılan her adım, tüketilen her nefes, sarf edilen her emek muteberdir ve biz bu seçim sürecinin Hatay için en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz” dedi

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet