Skip Navigation Links

a'dan z'ye her şeyi ayrıntılı çalışıyoruz

başkan savaş, yörüklerin konuğu oldu

 a'dan z'ye her şeyi ayrıntılı çalışıyoruz

Politika   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşehrilerinin sorunlarını dinleme ve çözüm üretme toplantıları kapsamında Hatay Yörük Avşar Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Kozak ve yönetiminin konuğu oldu.

 

Dörtyol ilçesi mahalle muhtarlarının da katıldığı toplantıda Başkan Savaş, yörük hemşerilerinin sorunları ile taleplerini dinledi, notlar aldı ve çözülmesi adına talimatlar verdi.

 

Tüm ilçelere daha kaliteli ve kalıcı hizmet sunmak amacıyla gayretli bir mesai harcadıklarının altını çizen Başkan Savaş, "Yeni kurulan bir belediyeyiz bu anlamda eksiklerimizin olduğunu asla inkar edemeyiz ancak bu eksikliklerimizi tamamlama noktasındaki emeği de görmezden gelemeyiz. Hemşehrilerimizin büyükşehirle alakalı isteklerinin karşılanması ve şikayetlerinin giderilmesi konusunda A'dan Z'ye kadar ayrıntılı ve titiz bir şekilde çalışıyoruz. Biz bu şehrin esnafı, sanayicisi, işçisi ve çiftçisiyle omuz omuza vererek memleketimizi kalkındırmak istiyoruz. Bunun için Hatay'ın her noktasına gidiyoruz ve gitmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Dernek Başkanı Kozak ise yaptığı konuşmada Başkan Savaş'ın hizmet konusundaki tavrının önemi konusunda hem fikir olduklarını belirtti.

 

Mahalle muhtarlarının da sorunlarını dinlediği toplantıda Başkan Savaş, 'Yeşilin Gölgesinde Daha Yeşil Hatay İçin Sizinde Bir Fidanınız Olsun' projesi kapsamında dernek üyelerine ve katılımcılara Selvi ağacı fidanı dağıttı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet