Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

7 Haziran Dönüm Noktası Olacak..

MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça, seçim çalışmalarına yoğun toplantı ve teşkilatları ziyaret programlarıyla devam ediyor.

7 Haziran Dönüm Noktası Olacak.. Web
TV

Politika   A+a-

MHP’nin Hatay’daki kalesi ve tek belediyesi konumundaki Dörtyol İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Avukat İlhami Boşça, İlçe Başkanı Şerif Türker, yönetim kurulu üyeleriyle görüştükten sonra MHP Dörtyol Kadın Kolları’nın toplantısına eşi Avukat Fatma Boşça ile birlikte katıldı.

Kendisini tanıttıktan sonra MHP’ye katacaklarını anlatan Avukat İlhami Boşça, 7 Haziran tarihinin Türkiye’nin kader seçimi olduğuna vurgu yaptı. 7 Haziran’ın Cumhuriyet tarihinin en hassas ve önemli seçimi olduğuna dikkat çeken Avukat İlhami Boşça, halkın bu konuda duyarlılık göstereceğine ve MHP’yi iktidara taşıyacağına olan inancını ifade etti.

MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker de, genç bir siyasetçi olan Avukat İlhami Boşça’nın aday adaylığını tebrik etti ve başarı dileklerinde bulunarak, MHP’nin geleceğine önemli katkılar sunacağına olan inancını ifade etti.

MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker’le görüşmesinin ardından eşi Avukat Fatma Boşça ile birlikte kadın kollarının toplantısına katılarak kendini tanıttı.

Kadınlara hitaben kısa bir konuşma yapan Avukat İlhami Boşça, kadınların aile ve sosyal yaşamda yaşadıkları sorunları çok iyi bildiğini belirterek, Avukatlık mesleğinin içinde de bu tür sorunlara bolca tanık olduklarını hatırlattı ve kadınların toplum içinde daha iyi bir konuma gelmesi için çalışma yapmanın önemine işaret etti.

 

7 Haziran Dönüm Noktası Olacak..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar