Skip Navigation Links

Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Koruyacağız

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan 'Yeşilay Haftası' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Koruyacağız

Hatay   A+a-

Yayınladığı mesajda, toplumun bütün bireylerinin, özellikle anne ve babaların sağlıklı nesillerin yetişmesinde büyük rol oynadığına dikkat çeken Başkan Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sağlıklı ve mutlu nesillerin yetişmesi için birçok sosyal proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti   

 

Çağın en önemli problemlerinden olan madde, alkol ve sigara bağımlılığının dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok büyük bir sorun haline geldiğini ve toplumun geleceği için risk oluşturduğunu vurgulayan Başkan Savaş, "Toplumda yıkıcı ve zararlı etkilere yol açan bu tür maddeler, maddi ve manevi büyük kayıplara sebebiyet vermektedir. Sağlıklı ve bilinçli bir toplum oluşturmak için çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere tüm bireylerin bu zararlı maddelere ulaşmasını engellemek, bilinçlenmesini sağlamak toplumdaki herkesin görevidir. Çünkü sağlıksız toplumların gelişmesi ve ilerlemesi mümkün değildir" dedi.

 

Çocukların, gençlerin ve yetişkin insanların sigara, alkol, uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak durması gerektiğini belirten Başkan Savaş, "Yapacağımız çalışmalarla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak ve onlara sağlıklı bir gelecek sunma gayreti içerisinde olacağız. Bu nedenle gençlerimize iyi örnek olabilmek için herkes kötü alışkanlıklardan uzak durmalı ve gençlere uyarılarda bulunmalıdır. Bu düşüncelerle hemşehrilerimizin Yeşilay Haftası’nın kutluyor, herkese sağlık ve yaşam dolu bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet