Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Ekipleri Tam Kadro Seferber Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ekipleri Hatay'ı etkisi altına aldığı sağanak yağışlar nedeniyle oluşan mağduriyeti gidermek

HBB Ekipleri Tam Kadro Seferber Oldu

Gündem   A+a-

için tam kadro sahaya çıktı ve olaylara müdahale etti.

 

HBB İtfaiye Daire Başkanlığı'na ve HATSU'ya bağlı ekipler, yağışlardan dolayı mağdur olan vatandaşların ve esnafın sorunlarını gidermek için tam teşekkül seferber oldu.

 

İtfaiye ekipleri, İnönü Caddesi'ndeki bir apartmanda mahsur kalan 6 vatandaşı kurtarırken ayrıca Günyazı Mahallesi'nde bulunan bir çiftlikte bulunan 8 adet büyükbaş hayvan kurtardı.

 

Yer yer su baskınlarının yaşandığı afette HATSU, 10 kanal açma aracı,  25 kepçe ile 60 personelin Hatay genelinde müdahalelerini sürdürürken, İtfaiye ekipleri ise 45 mesken ve 14 iş yerinde su tahliyesi ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken evini su basan vatandaşlar ise “Büyükşehir itfaiye ve HATSU ekipleri zor anımızda bizleri yalnız bırakmadı. Suyumuzu tahliye etti ve tıkanan kanallarımızı açtı. Bütün çalışanlara teşekkür ediyoruz" dedi.

hbb ekıplerı.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar