Skip Navigation Links

Hayaldi Gerçek Oldu!

Kırıkhan'da Belediyenin teşvikiyle Bahçelievler Mahallesinde bulunan havasıyla ve çam kokularıyla dikkati çeken bir alanda yapımına başlanan 11 blok 3

Gündem   A+a-

Hayaldi Gerçek Oldu!
 
Kırıkhan tarihindeki önemli bir gelişme dün yaşandı ve 346 daireden oluşan Bahçeli Evler Konutlarında yapımı tamamlanan A Blok’un sahiplerine anahtar teslim töreni yapıldı. Konut yapımını üstlenen Ceylanlar Gayrimenkul yönetim kurulu başkan vekili?Garip Şandır babasının anısına yaptıracağı Camii’nin de temeli atıldı.
Kırıkhan’da Belediyenin teşvikiyle Bahçelievler Mahallesinde bulunan havasıyla ve çam kokularıyla dikkati çeken bir alanda yapımına başlanan 11 blok 346 daireden oluşan dev konutlarda önemli bir gün yaşandı.
Yapımı tamamlanan 32 dairelik A Bloka ait hak sahiplerine anahtar teslim töreni ile yapılacak camiinin temel atma töreni için Kırıkhan’a üst düzey bürokrat akını yaşandı.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Vali Yardımcısı Kadim Doğan, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Hatay Milletvekilleri Mehmet Öntürk, Hacı Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar, Hasan Akgöl, Şefik Çirkin, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Salih Güder, Kırıkhan Kaymakamı Fecri Fikret ?Çelik, Belediye Başkanı Murat Sakman, çevre ilçe Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, ve çok sayıda bürokrat ve iş adamının yanısıra vatandaş grubu temel atma töreninde bir araya geldiler.
Kırıkhan’da konut projesi gündeme geldiğinde herkes tarafından yapılamaz denilen ancak 7 aylık kısa bir süreçte 11 bloktan 8’inin kaba bölümünün tamamlanması, 1 blokun tamamen bitirilmesi, 3 blokun ise ince işlerinde yüzde 80’lik bir bölümünün tamamlanması ile hayallerin gerçeklere dönüştüğü Bahçeli Evler konutlarıyla ilgili bilgi veren Ceylanlar Gayrimenkul yönetim kurulu başkan vekili Garip Şandır “ Memleketimize böylesine bir yaşam alanı sunmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. İnşaatımızdaki hızlı ilerlemenin dışında sosyal alanlarıyla insan yaşamına bir farklılık getiriyoruz. 22 dönüm alanı sosyal bölümlere ayırmış durumdayız. Buradaki sosyal alanlar konutlarda yaşayan insanların sosyal yaşamlarına farklılık getirecektir. Yine Belediye Başkanımız Murat Sakman’ın isteği doğrultusunda bir cami sözü vermiştik. Rahmetli babamız Haci Hasan Şandır adına yaptıracağımız caminin temelini bugün atacağız” dedi.
Belediye Başkanı Murat Sakman ise yaptığı konuşmada, Kırıkhan’a apayrı bir güzellik katacak böylesine güzel bir konutları Kırıkhan’a kazandırmanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Sakman, Kırıkhan’lı hemşerilerimizin uygun fiyata kaliteli ev sahibi olmalarına öncülük yapmaya devam edeceğiz dedi.
Milletvekili Mehmet Öntürk ise, ilçede bu yönde gelişimlerin sevindirici olduğunu söyledi.
Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise, yaptığı konuşmada son günlerde artan terör saldırılarının üstesinden gelineceğini vurguladı. Ülkemizde terör olaylarının son zamanlarda artarak, asker, polis demeden sivil vatandaşlarımız dahi katledilmeye başlandı. Ancak biz terör belasının üstesinden geleceğiz. Bunun için bugün burada olduğu gibi yan yana gelerek, birlikteliğimizi arttırarak güçlü olacağız” dedi.
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır yaptığı konuşmada, terör olayları karşısında tüm siyasi partilerin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Şandır “ Memleketimde böylesine güzel hizmetlerin yapılıyor olması sevindiricidir. Burada yaşanan birlikteliği her alanda göstererek, terör ve düşmanlarımızı yok etmemiz gerekir dedi. Mehmet Şandır, babası Hacı Hasan Şandır ‘ın isminin verildiği caminin temel atma törenine katılan herkese teşekkür etti.
Konuşmalardan sonra, A Blokta hak sahiplerine temsilen 3 kişiye anahtar teslimi yapıldı. Daha sonra cami temeli atılacağı bölüme geçildi. Burada Bakan Ergin, MHP Grup Başkanvekili Şandır, Milletvekili Akgöl, Belediye Başkanı Sakman düğmeye birlikte basarak ilk harcın temele ulaşmasını sağladılar.
Törene katılanlar daha sonra örnek dairenin olduğu A Blok’a giderek, daireyi gezdiler. Bakan Ergin, dairelerin çok güzel olduğunu ve fiyatların ne durumda olduğunu sordu.
?Bakan Ergin, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Başbakan yardımcısı Beşir Atalay’ın Hatay’da olmasına karşın, Kırıkhan’a gelerek böylesine anlamlı bir günde Kırıkhan’ı unutmayan Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in bu jesti büyük ilgi uyandırdı. Bakan Ergin, tören ardından Antakya’ya geçerek Başbakan yardımcısı Beşir Atalay’la birlikte çadın kentleri ziyaret etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet