Skip Navigation Links

Başkan Savaş Bayraklarla Karşılandı

Başkan Savaş : 15 ilçe belediyesi ile koordineli çalışmak istiyoruz

Başkan Savaş Bayraklarla Karşılandı

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, halkın sorunlarını yerinde dinlemek, görmek ve çözmek amacıyla Yayladağı ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret etti ve bir takım incelemelerde bulundu. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve CHP Yayladağı İlçe Başkanı Nevzat Konca ile birlikte yoğun bir çalışma programı yürüten Başkan Savaş, bu anlamda sırasıyla Çabala, Kulaç, Yalaz, Kösrelik, Şakşak, Yenice ve Olgunlar mahallelerini ziyaret ederek, hemşehrileri ile bir araya geldi, sohbet etti ve sorunları dinledi.

 

Yayladağılılar tarafından Türk Bayraklarıyla karşılanan Başkan Savaş, Bu sevgiye layık olacaklarını ifade ederek, Hatay’ı hemşehrileri ile el ele vererek kalkındıracaklarını ifade etti.

 

Yayladağlı hemşehrilerinin mahalleler özelindeki ve ilçe genelindeki sorunlarıyla tek tek ilgilenen Başkan Savaş, Hatay genelindeki tüm ilçe ve mahallelerin Büyükşehir Belediyesi’nin nimetlerinden maksimum seviyede faydalanacağının altını çizdi.

 

15 ilçe belediyesi ile koordineli ve ahenkli bir şekilde çalışmak istediklerini vurgulayan Başkan Savaş, Hizmet götürme çalışmalarındaki çatışma ortamının Hatay’a yalnızca huzursuzluk ve hizmet aksaklıkları getireceğinin altını çizdi.

 

Hatay’daki her mahalleyi altyapı sorunları çözülmüş, sosyal tesisleri olan ve tertemiz yollara kavuşturmak istediklerini belirten Başkan Savaş, bu noktada büyükşehir birimlerinin titiz çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek, "Önce huzur sonra hizmet sloganıyla bu yola çıktık. Bu yolda huzur ve hizmet için durmaksızın çalışıyoruz. Şükürler olsun ki hemşehrilerim, huzurumuzu ve birliğimizi bozmaya yeltenen odaklara gerekli cevabı net bir şekilde verdi. Bundan sonra tek amacımız var olan huzurumuzu koruyarak halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek.” dedi.

 

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından Başkan Savaş, hemşehrileri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet