Skip Navigation Links

CHP’yi Bir Adım Daha İleri Taşımak İçin Geldim…

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca:

CHP’yi Bir Adım Daha İleri Taşımak İçin Geldim…Web
TV

Politika   A+a-

Bölgenin saygın şirketlerinden Nifa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Yeter Ağca, bir süredir sürdürdüğü milletvekili adaylık çalışmasına CHP İskenderun Teşkilatı’nda yaptığı aday adaylık açıklamasıyla devam etti.
Yüzlerce kişiden oluşan kalabalık partili grubuyla birlikte CHP İskenderun İlçe Teşkilatı’na çıkarma yapan Uğur Ağca, “Ağaç dallarıyla gürler” diyerek herkesi CHP çatısı altında buluşmaya davet etti ve herkesi eşit bir şekilde kucaklamanın önemine dikkat çekti.
Doğal ve samimi konuşmasıyla gönülleri fetheden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, paylaşmanın, birlik ve beraberlik içinde olmanın gerekliliğine vurgu yaptı.


CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus, Cumhuriyet Halk Partisi saflarında toparlamanın dayanışmanın zamanıdır. Bu mücadele birlik ve beraberlik mücadelesidir. Artık 7 Haziran seçimleri normal bir seçim olmaktan çıkmış ülkenin geleceği için savaş veriyoruz.” Dedi.
Taraftarlarının salona sığmadığı görkemli bir aday adaylık açıklaması yapan Uğur Ağca, AK Parti, MHP ve diğer partilere oy veren kitlelerin de kucaklanması ve iktidar yürüyüşünün güçlenmesi gerektiğini belirterek, herkesi CHP çatısı altında birleşmeye davet etti.


"Ağaç Dallarıyla Gürler"
CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca konuşmasına şöyle devam etti: “Aday adaylığımı açıklamak için buradayım. Neden CHP'deyim? Birleştirmek ve bir adım ileri gitmek için, kimseye bakmadan insanlara bakmak için, fakirin, fukaranın ve yetimin hakkını korumak için buradayım. CHP'ye ne katkı sağlarım? Ben Ak Parti’lisiyle de, MHP'lisiyle de kucaklaşıyorum ki, bu çatı altında buluşsunlar diye. Biz insanları kazanmak için varız. Ötekileştirme ve berikileştirmeyi sileceğiz. Kazanacağız, zengin fakire yardım ederse memlekette fakir kalmaz. Fakirin çocuğunu alıp okutursak, memlekette okumayan çocuk kalmaz, önce paylaşmayı bileceğiz. Ben Uğur Ağca olarak, 9 kardeşin 7. sırasında olan kardeşlerden biriyim. Yokluğu biliyorum, asker ocağında acemi birliğinde pide satarlarken, orada bir tane arkadaşım alsında bana da bir parça versin diye bekleyen insanlardan biriydim. Şimdi ise, 100'e yakın öğrenci okutuyorum.

Bunu reklam olsun diye söylemiyorum, kendimle gurur da duymuyorum. Ve bu partide bunu görüyorum. Sizi bütünlüğe davet ediyorum, hangi partiden olursa olsun bu çatının altında birleşmeye davet ediyorum. Önemli olan bunu aşılamaktır ve bir adım daha ileriye gitmek için CHP'deyim.”

CHP’yi Bir Adım Daha İleri Taşımak İçin Geldim… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet