Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 1. Ulaşım Çalıştayında

Hatay'ın ulaşım sorunlarının tespiti ve çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 1. Ulaşım Çalıştayında

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay'ın ulaşım sorunlarının tespiti ve çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı (UKOME) tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'na katıldı.
Antakya Ottoman Otel'de düzenlenen ve üç gün sürecek olan çalıştayın açılış toplantısına Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra, üniversitelerin, meslek odalarının, ulaşıma ilişkin kooperatif, birlik, vakıf ve derneklerin üst düzey yöneticileri katıldı.
Başbakan Yardımcısı ve Dış İşleri eski Bakanı Murat Karayalçın, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Nihad Matkap, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Fuat Çay, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Haluk Eyidoğan'ın onur konuğu olacağı çalıştayda Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bugün turizm ilçesi olan Arsuz'un toplu taşımacılıktaki sorunlarını ve çözüm önerilerini anlatacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar