Skip Navigation Links

Öncelikli Hedefimiz İstihdam..

Ak Parti Milletvekili Adaya Adayı Av. Mustafa Özbolat basınla biraraya geldi

Öncelikli Hedefimiz İstihdam..

Politika   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili, Ak Parti Gurup Sözcüsü ve Dörtyol Belediye Meclis Üyelikleri görevinden istifa ederek 25. Dönem Milletvekilliği için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olan Av. Mustafa Özbolat vizyon yaratacak projelerini ve milletvekilliğindeki hedeflerini dün sahibi olduğu Fourway Otelde Dörtyol’daki yaygın ve yerel basın temsilcileriyle paylaştı.

Kahvaltılı olarak yapılan basın toplantısında projelerini hitap ettiği seçim bölgesi için ayrı ayrı başlıklar altında toplayan Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Mustafa Özbolat Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerini bir bütün olarak gördüğünü ama her ilçenin öncelikli ihtiyaçlarına ve taleplerine göre uygun projeleri olduğunu belirtti.

25. Dönem Milletvekilliği için Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olan Av. Mustafa Özbolat Dörtyol ile ilgili olan projelerinde; “İstihdamın öncelikli bir hedef olduğu bölgemizde DÖRTYOL ORGANİZE SANAYİSİ BÖLGESİ kurulması yönünde şahsen adım atmış durumdayız. Bunu kurumsal olarak ta takip ederek modern bir OSB BÖLGESİ inşa edeceğiz. Yüzyılın projesi olan “TÜNEL Projesinin” hızlanması sağlayacağız; Tünelin gerek çıkış noktası Hassa Bölgesi’nde gerekse Körfez Bölgesi’nde ekonomik olarak faaliyetlerin yoğunlaşması bakımından Organize Sanayi Bölgeleri, Limanlar, Lojistik üstlerin oluşması noktasında gerekli adımların atılmasını sağlayacağız. Dörtyol’da HASTANE SO-RUNUNU tam teşekküllü kadrolarıyla donatılmış şekilde çözeceğiz.

Hem Mustafa Kemal Üniversitesi’nin hem de yapılması planlanan Körfez Teknik Üniversitesinin yerleşkelerini Dörtyol’a taşıyacağız. Dörtyol’umuzu bir öğrenci şehri haline getireceğiz. Dörtyol Gençlerbirliği Spor Kulübümüzü hem tesisleşme hem de maddi anlamda rahatlatacak projelerle büyük bir ivme kazandıracağız. Dörtyol’a AĞIR CEZA MAHKEMESİNİN kurulması bakımından Erzin ve Payas’ta yeni Adliye Binaları kurulmasını sağlayacağız.

Hemşerilerimizin adli işlemlerini daha hızlı ve kolay şekilde yerine getirmesini sağlayacağız. Narenciye kenti olan Erzin ve Dörtyol ilçelerimizi, NARENCİYENİN BAŞKENTİ yapacağız. Narenciye üreticilerimizi rahatlatacak; planlama, satış ve pazarlama konularında kurumsal çözümler üreteceğiz. Bu bölgede NARENCİYE BORSASI kurulmasını sağlayacağız. DÖRTYOL - ERZİN arası DUBLE YOL yapımı için Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşeceğiz.

Dörtyol’da gençlik merkezi ve yüzme havuzları ile büyük bir sosyal yaşam alanı oluşturacağız. Dörtyol’u sahili ile bütünleşik bir kent haline getireceğiz. Dörtyol sahilini turizme kazandıracağız. Yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde; yeni bir Dörtyol inşa ediyoruz sloganıyla DÖRTYOL’DA KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ başlatacağız.” dedi.

                              

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet