Skip Navigation Links

Başkan Culha'dan Emniyet Müdür Vekiline Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Emniyet Müdür Vekilini Ziyaret Etti.

Başkan Culha'dan Emniyet Müdür Vekiline Ziyaret

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, görevi Süleyman Coşkun'dan devralan Arsuz İlçe Emniyet Müdür Vekili Hacı Osman Akçakoca'yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Belediye olarak, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması konusunda emniyet güçlerine yapacakları her türlü çalışmada destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Culha'ya, ziyaretinde ayrıca Başkan Yardımcısı Ali Yavuz ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
Arsuz'un polis - vatandaş işbirliğinin en güzel şekilde yaşandığı yerlerden biri olduğunu ifade eden Başkan Culha, "Arsuz, yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen barışın zirve yaptığı bir ilçe. Dağınık bir coğrafi alan üzerine kurulmuş olmasından dolayı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda emniyet güçlerine büyük görevler düşüyor. Sizlerle birlikte başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Belediye olarak elimizden gelen desteği sunarak, sizlerle ilçedeki huzur ve güven ortamını daha da yukarılara çıkaracağımıza inanıyorum. Yeni görevinizin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Karaağaç'ta karakol açılması için 4 dönümlük bir arsanın emniyet müdürlüğüne tahsis edilmesi için girişimde bulunduklarını anlatan Başkan Culha, arsanın oldukça merkezi bir konumda olduğunu belirterek, aynı arsanın arka tarafına da bir semt pazarı yapacaklarını dile getirdi. İmar planında yer alan ve trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için de Koruma Kurulu'nun kararını beklediklerini sözlerine ekleyen Culha, anılan bölgenin 1. derece sit alanı olduğunu belirterek, kararın olumlu gelmesi halinde gerekenin hemen yapılacağını söyledi.
Emniyet Müdür Vekili Hacı Osman Akçakoca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçede huzur ve düzeni sağlama, insanların can ve mal güvenliğini korumak için karşılıklı işbirliğine ihtiyaç olduğunu ifade etti. Göreve başlar başlamaz ilçedeki eksikleri tespit etmek için çalışmalar yaptığını ve ilk etapta güzergah, işaretlemeler ve park sorunu gibi sıkıntılar belirlediğini ifade eden Akçakoca, vatandaşlardan da her türlü suç ihbarı için de 155 Polis İmdat Hattı'nı çekinmeden aramalarını istedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet