Skip Navigation Links

Dörtyol'da Ülkücüler 'Fırat Yılmaz Çakıroğlu' için Yürüdü !

Dörtyol'da kılınan gıyabi cenaze namazından sonra yürüyüşe geçen ülkücüler basın açıklamasında bulundu.

Dörtyol'da Ülkücüler 'Fırat Yılmaz Çakıroğlu' için Yürüdü !

Dörtyol   A+a-

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ülkücüler, Ege Üniversitesi'nde bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için yürüdü, gıyabi cenaze namazı kılarak basın açıklamasında bulundular.
İkindi namazına müteakip kılınan Çakıroğlu için kılınan gıyabi cenaze nazmına Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Mehmet Tarhan, STK Temsilcileri, Ülkü Ocakları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Numuneevler Camiinde kılınan cenaze namazına katılanlar basın açıklamasının yapılacağı Saat Meydanına kadar yürüdü. Burada bir araya gelen kalabalık topluluk tarafından İstiklal Marşı okundu ve şehitler için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.
Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Mehmet Tarhan burada yaptığı basın açıklamasında, "20 Şubat 2015 Cuma günü İzmir Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda bölücü terör örgütü yandaşları tarafından yapılan saldırı ile Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilatı Başkanı, Tarih bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu şehit edilmiştir. Gencecik bir kardeşimizin hayatını kaybetmiş olması sebebiyle büyük üzüntü duymaktayız. Türk Ocakları Genel Merkez Gençlik Kolları olarak şehidimize Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve milliyetçi camiaya başsağlığı dileriz" denildi.
Kalabalık grup yapılan konuşmaların ardından sessizce dağıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet