Skip Navigation Links

Gazi Ve Şehit Aieleri Milletvekillerine Sitem Dolu Sözler

Derneğin Yolunu bilmeyen Ceyhanlı vekillerimiz var

Gazi Ve Şehit Aieleri Milletvekillerine Sitem Dolu Sözler

Adana   A+a-

Ceyhan Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ayşe Muhacir, seçimler yaklaşınca siyasilerin kapılarını aşındırmaya başladığına dikkat çekerek "Derneğin Yolunu bilmeyen Ceyhanlı vekillerimiz var" dedi.
Siyasetçilerin kendilerini seçimden seçime hatırlamasına tepki gösteren Başkan Muhacir, "Lütfen şehit ve gazi ailelerine mesaj atmayın. Bu güne kadar derneğin yolunu bilmeyen siyasiler bundan sonra da lütfen bizlerden oy istemesin. Biz sizleri çizdik, siz de bizleri çizin" çağrısında bulundu.
Siyasetçilerin, işadamlarının fabrikatörlerin şehit ve gazi ailelerine sahip çıkmadığını, derneğin faaliyetlerine de duyarsız kaldığını söyleyen Ayşe Muhacir, şöyle devam etti:
"Bizlere deniyor ki siz istemesini bilmiyorsunuz. Canım kardeşlerim biz dilenci miyiz. Yumurtalık Belediye Başkanından 4. kez randevu talebimiz oldu üzülerek söylüyorum bize dönüş yapmadılar bizi kale bile almadılar."
Kaymakam Mustafa Ünlüsoy ve Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'den ise her zaman yardım ve destek gördüklerinin de altını çizen Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ayşe Muhacir, "Dernek Bahçemizin bakım ve düzenlemesini yaparak çevreyi de parke kilit taşı döşeyerek örnek bir davranış sergilediler. Elektrik ve su giderlerimizi karşılıyorlar. Yapılan iyilikleri unutmuyoruz. İlçe Garnizon Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürlerine de burada selamlarımızı gönderiyorum. Sık sık bizzat derneğimize gelerek sorunlarımızı dinledikleri için minnet duygularımızı iletmek isterim" diye konuştu.
CEYHANLI FABRİKATÖRLER VE İŞ ADAMLARI ÇOK DUYARSIZLAR
Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Muhacir, Ceyhanlı fabrikatör işadamlarının da bu konuda son derece duyarsız olduğunu, hatta kendileri ile alay eden sanayiciler olduğunu vurgulayarak, "Bizler evlatlarımızı bu vatan için şehit verdik. Bizlerinde psikolojik desteğe ihtiyacımız. Her akşam gözyaşları ile yatıp, yine gözyaşları ile uyanıyoruz. Şehit Ailelerinden aidat toplayamıyoruz. Sponsorumuz da yok. Geçinemeyen Gazi ve Şehit aileleri var" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet