Skip Navigation Links

Dayakçı Koca Şok Eden İfadesinde Neler Dedi?

Adana'da eşini alkol aldıktan sonra yarım saat boyunca darp eden şahsın ifadesinde...

Dayakçı Koca Şok Eden İfadesinde Neler Dedi?

Adana   A+a-

Adana'da eşini alkol aldıktan sonra yarım saat boyunca darp eden şahsın ifadesinde, "Ben onu ayıltmak için kendine gelmesi için tokatladım" demesi dikkat çekti.
Edinilen bilgiye göre olay, Yürekli Mahallesi'nde 20 Şubat 2015 günü meydana geldi. İddiaya göre, evli olan esnaf Murat A. (36), 4 yıl önce tanıştığı Serpil G. (30) ile dini nikahla evlendi. Murat A.'nın evine kuma olarak giden ve resmi nikahı olmayan Serpil G.'ye ayrı bir ev açıldı. Murat A.'nın resmi nikahlı eşi başka bir evde dini nikahlı eşi başka bir evde kalmaya başladı. Ancak buna rağmen Murat A. iki eşiyle de tartışma yaşamaya başladı. 20 Şubat 2015 günü de Murat A., Serpil G.'yi darp etti. Serpil G. de 155'i arayarak şikayetçi oldu. Polis olay yerine geldikten sonra kadını kanlar içinde görünce ambulans çağırdı. Kadın ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi edildi. Koca ise polis tarafından alınarak polis merkezine götürüldü.
"DAYAK ATMADIM AYILTTIM, ILIK SUYLA DUŞ YAPTIRDIM"
Murat A.'nın ifadesinde, dini nikahlı eşiyle 4 yıl önce tanıştığını ve evlenip ayrı bir ev açtığını belirterek, "Bu beraberlikten 2 çocuğumuz oldu. Ayrıca resmi nikahım olan eşim Zehra'dan da 4 çocuğum var. İşim Adana'da şehir merkezinde olduğu için genelde Yürekli Mahallesi'nde resmi nikahım olmayan eşim Serpil G. ile birlikte kalmaktayım. Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ise nafakasını her zaman karşılayamadığım, param olunca gönderdiğim resmi nikahlı eşim ve çocuklarım yaşamakta. Oraya çok sık olmamakla birlikte giderim. Olayın olduğu gün öğleden önce ben uyurken telefonum çalmış, Serpil G. telefonu açmış. Resmi nikahlı eşimle konuşmuşlar. Ben ne konuştuklarını bilmiyorum. Uyandığımda Serpil bana resmi nikahlı eşimin aradığını söyledi. Telefonda tartıştıklarını anlattı. Saat 15.00 gibi Serpil G. ile aramızda bu telefondan dolayı tartışma çıktı. Ben 4 bira içmiştim. Tartışmanın sebebi resmi nikahlı eşimin beni araması ve otomobilde Kadirli'den alınma benzin fişi bulmasıdır. Bunlar yüzünden tartıştık ve ben alkolün de etkisiyle eşim de alkol almıştı kendisine zarar vermekten korkarak onun ayılması için tokat attım. Üzerini çıkartıp sokağa çıkacaktı, kendisini ılık duşa soktum sonra kendisine gelir gibi oldu. Daha sonra komşuya gitti. Sonra eve polisler geldi. Dışarı çıkınca polisi aramış. Polis beni karakola götürdü. Eşim benden şikayetçi olmuş ve uzaklaştırma talebinde bulunmuş. Ben olaydan dolayı eşimden şikayetçi değilim. Bana atılan suçlar da asılsızdır. Benim eşime tokatla vurmam onu ayıltmak, kendine getirmek amaçlıydı. Çünkü ben 4 yıldır resmi nikahlı eşim ve çocuklarımın yanına gitmiyorum ne kazanırsam kendiyle yiyorum. Daha önce de eşimle aramızda tartışma olmuş o zamanda evden 3 ay uzaklaştırma almıştım" dediği öğrenildi.
"ÖLDÜRÜRÜM GENE BIRAKMAM"
Serpil G.'nin ise ifadesinde kuması yüzünden eşiyle tartışınca, kocasının kendisini yarım saat dövdüğünü söyleyerek, "Saat 12.00'de resmi nikahı olmadan yaşadığım ve 2 çocuğumun babası Murat A.'nın telefonu çaldı. Kendisi uyuduğu için telefonu ben açtım. Arayan kişi kocamın resmi nikahlı eşi Zehra A.'ydı. Daha önce arar ben açınca konuşmazdı ama bu kez konuşarak, 'sanma ki Murat seni seviyor. Bana daha 3 hafta önce geldi ve bana beni affet diye yalvardı. Sana da bana da ondan koca olmaz başının çaresine bak' dedi. Ben de bakacağım zaten benim derdim seni ilgilendirmez diyerek telefonu kapattım. Murat uyanınca eşinin aradığını ve senin onun yanına gittiğini söylediğini söyledim. Eşim bunu kabul etmeyince cebinde Kadirli'den alınan benzin fişi gördüğümü söyledim tartışma çıktı. Ben eşime madem onu seviyorsun yaşım daha genç defol git dedim. Bunun üzerine eşim beni darp edip 'öldürürüm gene bırakmam' dedi. Beni yaklaşık 15.30'a kadar dövmeye devam etti. Kocam beni dövdüğünde alkollüydü akşam da alkol almıştı. Eşim sürekli alkol alır, tartıştığımız zaman da beni sürekli döver. 2012 yılında beni dövdüğü için şikayetçi olmuştum ve 3 ay evden uzaklaştırma almıştı. Ben sığınma evine gitmek istemiyorum, çünkü çocuklarım okula gidiyor onlardan ayrılmak istemiyorum. Kocamdan şikayetçiyim evden uzaklaştırılmasını istiyorum" dediği belirtildi.
İfadeler alındıktan sonra koca adliyeye sevk edildi, ancak serbest kaldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet