Skip Navigation Links

İstanbul Eyüp'te O Küçük kızı çığlıkları kurtardı

Bu amca beni kaçırıyor, ne olur kurtarın diye yardım isteyerek ele verdi.

İstanbul   A+a-

Eyüp'te küçük bir kız, sokakta oynarken kendisini kaçırmak isteyen adamı, "Bu amca beni kaçırıyor, ne olur kurtarın" diye yardım isteyerek ele verdi. Şüphelinin 1 ay önce aynı suçtan denetimli salıverildiği ortaya çıktı.
İddiaya göre, Eyüp'te 8 yaşındaki küçük bir kız çocuğu sokakta arkadaşı ile oynarken bir anda arkadaşını kaybetti. Bu sırada yoldan geçen şüpheli Şenol Ç. kendisine yardımcı olmak bahanesiyle çocuğun yanına yaklaştı. Küçük kız, şüpheli ile bir süre yürürken kaçırılmak istendiğini anladı. Bunun üzerine çevredekilerin yanına giderek, "Bu amca beni kaçırıyor, ne olur kurtarın" diye feryat etti. Çevredekilerin tepkisinden korkan şüpheli, ilk önce kızın babası olduğunu söyledi. Ancak küçük kız şüpheliyi tanımadığını ve babası da olmadığını söyledi. Bunun üzerine şahsın kaçmasına engel olan vatandaşlar durumu polise bildirip şüpheliyi teslim etti.
Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan şüpheli Şenol Ç.'nin 2008 yılında yine çocuk tacizi suçunu işlemekten bir süre cezaevine girdiği ve yaklaşık 1 ay önce denetimli olarak serbest kaldığı ortaya çıktı.
(İHA)

İstanbul Eyüp'te O Küçük kızı çığlıkları kurtardı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet