Skip Navigation Links

Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz..

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Yusuf Coşkun, yoğun seçim çalışmalarına devam ediyor.

Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz.. Web
TV

Politika   A+a-

Coşkun, gazeteler iade-i ziyaret kapsamında 8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar’ı ziyaret etti.

Ziyarette başarılı, tarafsız, objektif ve gündeme hakim TV formatında yayınından dolayı 8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar ve ekibini kutlayan Yusuf Coşkun, vatandaşların kendisinden taleplerini de ziyarette dile getirdi.

Vatandaşların kendisinden uzun yıllardır çözüm odaklı , 24 saat ulaşılabilir hizmet anlayışını sürdürmesini istediğini belirten AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Yusuf Coşkun, Hatay’ı tüm yönleriyle, tarımı, sanayisi, kültürü, sosyal yaşamıyla çok iyi tanıdığını belirterek, “Tarlada izi olmayanın hasatta yüzü olmaz” dedi ve Hatay’ın her karış toprağında ayak izi ve hizmetiyle birlikte güzel dostlukları olduğuna dikkat çekti.

Hizmetin her zaman çözüm odaklı olması gerektiğini belirten Yusuf Coşkun, “Hiçbir zaman politika yapmayacağım. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da çözüm odaklı hizmet anlayışımın sürmesini isteyen Hatay’lılar, 24 saat ulaşılabilir bir milletvekili görmek istediklerini söylüyorlar. Yani geçmişten bugüne olduğu gibi, 24 saat bana ulaşabilen vatandaş, sitemini, mutluluğunu, sıkıntısını her an anlatmak için olduğum gibi kalmamı istiyor. Hatay’ın sorunlarının çözümü noktasında her türlü gayret ve çabayı göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu yaşıma kadar değişmedim, bundan sonra da değişmem” dedi.

 

Tarlada İzi Olmayanın Harmanda Yüzü Olmaz..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet