Skip Navigation Links

AK Parti Siyasetinin Gediklisiyim!!!

Geçmiş dönem belediye meclis üyesi ve ilçe başkanı Yeminli Mali Müşavir İbrahim Yaran, AK Parti’den Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

 AK Parti Siyasetinin Gediklisiyim!!!Web
TV

Politika   A+a-

İbrahim Yaran’ın ilçe binasında düzenlediği toplantıya İlçe Başkanı Vedat Tosun ve bir çok ilçe yöneticisinin katılmaması dikkat çekerken, aday adayları ve bazı meclis üyeleri toplantıda hazır bulundu.

Milletvekilliğine genel ve yerel siyasete katkı vermek başlıkları altında aday olmaya karar verdiğini belirten İbrahim Yaran, milletvekilinin teşkilatla omuz omuza yürüyen, “Birileri beni geçer mi, birileri beni egale eder mi” endişesinden arınmış olması gerektiğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Herşeyin milletle başlayıp milletle bittiği bir siyasetin miladı olması temennisiyle konuşmasına başlayan AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yaran, dördüncü yarışında birbirine rakip değil, birbirine alternatif yarış olduğuna vurgu yaptı.

Kendisini AK Parti siyasetinin gediklisi olarak tanımlayan İbrahim Yaran, ufak işlerle işinin olmadığını, memleketin ve dünyanın gidişatıyla ilgilenmek zorunluluğuna vurgu yaptı, kısır çekişmelerle ve zaman kaybetmeye tahammülün olmadığı düşüncelerini ifade etti ve Türkiye ile Dünya siyasetinin bugünkü konjenktürel durumunda kendisine görevler düştüğü kanaati ile aday olmaya karar verdiğini ifade etti.

AK Parti öncesi ve sonrası Türkiye’de bürokrasiden örnekler veren İbrahim Yaran, “Devletin kapısı bugün git, yarın gel kapısıydı. Şimdi ise durum nasıl? Tapu dairesinde işleminiz tamamlandı, imza atmak için lütfen gelin  mesajı cep telefonunuza geliyor” dedi.

Vesayet sistemiyle mücadele için aday olmaya karar verdiğini belirten Yaran, Adnan Menderes ve Turgut Özal’dan örnekler vererek şöyle konuştu: “Bu vesayetçiler zamanında önce Menderes’i yediler, idam ettiler. Milletin iktidarı olduğu için, vesayetçiler sonumuz mu geliyor “ diye Menderes’i öldürdüler. Adnan Menderes’i astılar, Özal’ı çeşitli entrikalarla öldürdüler. Biz bugünküleri yedirtmeyiz demek için siyasette varız” dedi.

 

 AK Parti Siyasetinin Gediklisiyim!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet