Skip Navigation Links

Gaziantep'de kar mesaisi yolları açmak için sürüyor

Vatandaşların mağdur olmaması için cadde ve sokaklarda geniş araç filosu, Kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmaları

Gaziantep'de kar mesaisi yolları açmak için sürüyor

Yaşam   A+a-

Gece başlayan kar yağışıyla birlikte, kar temizleme çalışmalarına başlayan Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için cadde ve sokaklarda geniş araç filosu ve donanımlı ekipleriyle kar temizleme küreme çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.
Kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm cadde ve sokaklarda 600 işçisiyle kaldırım ve yol kenarları temizleme çalışmalarını yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince aralıksız yürütülen karla mücadele çalışmalarına Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Kar temizleme çalışmaları ilçe sınırları içerisinde devam ederken; hastaneler, sağlık ocakları, okullar, kamu kurum ve kuruluşlarının olduğu bölgelerde çalışmalar yoğunlaştırılıyor.
Öte yandan, Şehitkamil Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 120 personel, 6 adet kar küreme ve tuzlama robotu, kepçe ile greyder olmak üzere 23 adet iş makinesiyle yollarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi'nin kar temizleme çalışmalarından memnun olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Dün akşam etkili olan kar yağışı nedeniyle bütün yolların kapalı olacağını düşünüyorduk. Ancak sabah erken saatlerden itibaren ekipler çalışmaya başladı. Kar yağışı devam etmesine rağmen yolların hepsi açık durumda. Ayrıca ekipler, yolların yanı sıra kaldırım temizleme çalışmalarını da sürdürüyorlar. Belediyemiz gerçekten çok güzel çalışıyor. Başta Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet