Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kılıçdaroğlu Türkiye Süleyman Şah Türbesini Koruyamıyor

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Süleyman Şah Türbesini korumaktan aciz olduğunu söyledi.

Kültür Sanat   A+a-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Süleyman Şah Türbesini korumaktan aciz olduğunu söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği (SODEM) toplantısına katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Sümeyye Erdoğan'a suikast girişimini yayınlanan haberin havuz medyasından olduğunu söyleyerek, "Gazete havuz medyası. Yani haram medyası, yani haramdan beslenenler. Savcı soruşturma açmış soruşturma açan savcıyı yürekten kutluyorum" diye konuştu.
Süleyman Şah Türbesi ile ilgili sorulan soruya da cevap veren Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Süleyman Şah türbesini korumaktan aciz hale düştüğünü belirterek "Ben diyorum hükümet yok, başbakan yok. Ben diyorum cumhurbaşkanlığı koltuğu boş. Boşuna söylemiyorum. Bir bildiğimiz var. Bildiğimiz olduğu için söylüyoruz. Halkından gizliyor. Bütün gerçekleri niye çıkıp açıkça konuşmuyorlar? Süleyman Şah Türbesini koruyamıyoruz niye diyemiyorlar? Neden nöbet devir teslimi yapılamıyor? Çünkü Türkiye bu bölgede yalnızlaştırıldı ve dünyada yalnızlaştırıldı. Bu ayıp aslında bu iktidarın ayıbıdır. Mustafa Kemal'in Türkiye'si bunu hak etmiyor" dedi.
Açıklamanın ardından Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Ticaret Odasında yapılan Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği'nin basına kapalı olan toplantısına katıldı.
(İHA)
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar