Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İnşaat Teknolojileri Fuarı Açılışına Yoğun İlgi

İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı

İnşaat Teknolojileri Fuarı Açılışına Yoğun İlgi

Ekonomi   A+a-

Adana'da, 192 firma temsilciliğinin katıldığı Adana İnşaat 2015-9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı, Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı, Adana IHS 2015-Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı ile Adana Kent 2015-Adana 7. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı eş zamanlı açıldı.
TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş.'nin ev sahipliğinde düzenlenen fuarın açılış konuşmasını yapan Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuara 50 ilden girişimcinin katıldığını ve 30 binin üzerinde ziyaretçi beklediklerini kaydetti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise fuarın kentsel dönüşüm noktasında yapı müteahhitlerine yeni ufuklar açmasını, belediyecilere de kentleri güzelleştirmek için yeni fırsatlar oluşturmasını temenni ettiklerini kaydetti.
Adana Valisi Mustafa Büyük de en önemli ticari sektörlerin başında inşaat sektörü geldiğini vurgulayarak, "Şehirlerin gelişmesinde en önemli konumda ve görevde bulunan belediyelerimiz, sektörün değişimini, gelişmesini izleyerek geleceğe yönelik planlar, programlar yapma şansı elde ediyor. Her açıdan faydalı olacak böyle bir fuarın toplumumuza, gelişmemize ve kalkınmamıza katkılar sağlamasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Fuarın açılış törenine kent protokolünün yanı sıra İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve bürokratlar katıldı.
Fuar, 22 Şubat Pazar gününe kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş