Skip Navigation Links

İki Aylık Bebeğin Yürek Burkan Dramı

Kemal Garip, iki aylık bebeği ve ailesiyle birlikte, kış günü kapısı olmayan evde yaşam mücadelesi verirken.

İki Aylık Bebeğin Yürek Burkan Dramı

Yaşam   A+a-

Gaziantep'te parkinson (sinir sistemi) hastası olan Kemal Garip, iki aylık bebeği ve ailesiyle birlikte, kış günü kapısı olmayan evde yaşam mücadelesi verirken, ailenin yardımına Şehitkamil Belediyesi koştu. Aileye, gıda paketinin yanı sıra kapı ve yakacak yardımında da bulunan Şehitkamil Belediyesi, henüz iki aylık olan Belinay Ecem için ise beşik, mama ve çocuk bezi gibi ihtiyaçlarını karşıladı.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 2 AYLIK BEBEĞE VE AİLESİNE SAHİP ÇIKTI
Şehitkamil ilçesi Fevzi Paşa Mahallesi'nde ikamet eden Kemal Garip, ailenin geçimini sağlamak için seyyar satıcı arabasında sahlep, çay ve sıcak çikolata satarak sağlamaya çalışıyor. Ancak kazancının düşük olması sebebiyle Garip, ailesinin geçimini sağlayamıyor. Soğuk kış aylarında, 60 metrekarelik evlerine yeni bir kapı alamadıkları için aile ve iki aylık bebekleri Belinay Ecem sürekli hastalanmakta. Aile, Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası'na ulaşarak yardım talebinde bulundu. Gıda Bankası yetkililerinin, yaptığı incelemeler sonucunda aileye ve iki aylık bebekleri için gerekli tüm yardımlar yapıldı. Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası yetkilileri, aileye bundan sonra da belirli periyotlarla yardımların yapılacağını söyledi.
GIDA BANKASI UMUT OLUYOR
Parkinson hastası Kemal Garip'in eşi Meral Garip, "Evimizin kapısı yoktu, bize yeni bir kapı getirildi. Kapımız olmadığı için kış aylarında evimizin içi soğuk oluyordu, bu durumdan da en çok etkilenen iki aylık bebeğimiz Belinay Ecem'di. Ayrıca Belediyemiz gıda, yakacak, elbise ve iki aylık bebeğim için beşik, çocuk elbisesi, çocuk bezi ve mama yardımı yaptılar. Eşim parkinson hastası olduğu için 3 yıldır çalışamıyor. Başka bir gelirimiz olmadığı için zorlu günler geçiriyoruz. Şehitkamil Belediyemiz bize sahip çıktı ve gerekli yardımlarda bulundu. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.
Parkinson hastası Ali Garip ise Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası yardımlarını karşısında duygulanarak konuşamadı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet