Skip Navigation Links

Büyükşehir Belediyesi Spor Çalıştayı Düzenledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı tarafından Spor Çalıştayı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Spor Çalıştayı Düzenledi

Spor   A+a-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı tarafından Spor Çalıştayı düzenlendi. Spor Daire Başkanı Tayfun Bozdoğan, il genelindeki spor tesislerinin envanterini çıkardıklarını bildirdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalıştayda, Mersin'de spor ve spor tesisleri ile ilgili sorunlar masaya yatırılarak, çözüm önerileri ele alındı. Çalıştaya, Spor Daire Başkanı Tayfun Bozdoğan'ın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Vedat Yüksel, Spor Tesisleri Şube Müdürü Hüseyin Günaydın, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 13 ilçe belediyesinin temsilcileri katıldı.
Çalıştayda konuşan Bozdoğan, amaçlarının Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde bulunan tüm amatör spor kulüpleri ve ilçe belediyelerin spor ve spor tesisleri ile ilgili sorunlarını tespit etmek olduğunu belirtti. Bozdoğan ayrıca, il genelindeki mevcut futbol sahalarının eksikliklerinin tespitini yapmak, halka ve amatör spor kulüplerine hazır hale getirmek, ayrıca gençlerin yeteneklerine göre hangi spor tesislerine ihtiyaç olduğu araştırılarak, bu konuda gerekli çalışmaları yapmak olduğunu söyledi. Bu doğrultuda tüm ilçelerin envanterinin çıkarıldığını ve çalışmalara Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinden başladıklarını belirten Bozdoğan, "Akdeniz sınırları içindeki bütün futbol sahalarını gezdik. Bu sahalarla ilgili rapor ve tahmini bütçe çıkardık, projelendirdik. Bu alanların tahsisi için Akdeniz Belediyesi ile gerekli resmi yazışmalarımızı yaptık. Akdeniz Belediye Meclisi'nden alınan karar doğrultusunda bu sahaların tahsisi Büyükşehir Belediyesi'ne yapıldığı anda, söz konusu futbol sahalarının her türlü bakımını yapacağız. Akdeniz ilçesi, futbol sahalarının ve spor tesislerinin yer almadığı geniş bir bölge olması nedeniyle çalışmalarımıza buradan başladık" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet