Skip Navigation Links

Veteriner Hekim Sevcan Serkan İstifa Etti

AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Veteriner Hekim Sevcan Serkan İstifa Etti

Politika   A+a-

Kilis Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa eden Veteriner Hekim Sevcan Serkan, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.
Sevcan Serkan eşi diş hekimi Mustafa Serkan ve belediye meclis üyesi arkadaşları ile birlikte AK Parti Kilis İl Binasına gelerek aday adaylığı başvurusu yaptı. Serkan, aday adaylığı başvuru evraklarını AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak'a teslim etti.
Serkan, yaptığı kısa konuşmada, 3'üncü kez aday adaylığı başvurusu yaptığını belirterek, "Geçmişe baktığımız zaman AK Parti'nin daha iyi bir noktaya gelmesi için çalıştık. Belediyede güzel hizmetlerin altına imza attık. İnşallah aday olursam aynı şevk ve heyecanla çalışmamızı sürdüreceğiz. Aday olmaz isek te aynı şekilde aday olan arkadaşımıza destek olacağız. Buraya gelen tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."
AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak ise, Sevcan Serkan'a aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Sevcan Serkan'nın başvurusu sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mahire Şekeroğlu, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Neşet Yıldırım, Belediye meclis üyeleri ile AK Partili yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet