Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Acıbadem Adana Yeni Yaşını Kutladı

Acıbadem Adana Hastanesi kuruluşunun 6. yılını çalışanları ile beraber hastane içerisinde kutladı.

Acıbadem Adana Yeni Yaşını Kutladı

Sağlık   A+a-

Acıbadem Adana Hastanesi kuruluşunun 6. yılını çalışanları ile beraber hastane içerisinde bulunan konferans salonunda düzenlediği bir kokteyl ile pasta keserek kutladı.
Kokteylde kısa bir konuşma yapan Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak, "Bildiğiniz gibi bugün burada hastanemizin 6. kuruluş yılı için toplandık. Zaman çok hızlı geçiyor. Geçen süre zarfında çok mesafe aldık ama amacımız daha da ilerlemek, daha da iyi olmak. Bu güne kadar geçen 6 yıl boyunca bir ekip halinde, en alt kademeden en üst kademeye kadar herkesin özverili çalışması sonucu sağlık hizmetlerinde artık Çukurova Bölgesi'nin referans merkezi kabul edildiğimizi söyleyebiliriz. Bu başarıda halen çalışanlar ve aramızdan ayrılanlar da dahil olmak üzere herkesin büyük katkısı var. Hastanemizin buraya gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Acıbadem Sağlık Grubu'nun genişlettiği sağlık zincirinin halkalarından biri olan hastane 2009 yılında hizmete açılmıştı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş