Skip Navigation Links

Hassa'da İlk İşadamları Toplantısı

Hassa Kaymakamlığı başkanlığında Hassa’da faaliyet gösteren iş adamları ile geleneksel 2015 yılının ilk istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Hassa'da İlk İşadamları Toplantısı

Ekonomi   A+a-

Aktepe Ovalı Tesislerinde, İş adamı Cemil Döner’in  ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya;

 Hassa Kaymakamı Mustafa PALA,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü N.Kemal Tan, Hassa Belediye Başkan Yardımcıları Seyfettin Araz ve Ahmet Çinçin,Hatay KOSGEB İl Müdürü Kenan Sert, Hassa Sanayicileri ve İşadamları Dernek Başkanı Av.Halil Zehir,Hassa Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Nuri Gündoğdu,Hassa Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Reşat Duymaz  ve iş adamları katıldı.

Hatay KOSGEB İl Müdürü Kenan Sert ;

KOSGEB tarafından kobilere sunulan imkanları ve Kosgeb’in 2015 programını , sunum eşliğinde işadamlarına anlattı.İş adamlarından gelen sorulara aydınlatıcı cevaplar verildi.

 Hassa Kaymakamı Mustafa PALA,yaptığı konuşmasında;

“Devletimiz,yatırımcılara bir çok imkanlar sunmuştur.Tarım Bakanlığı,DOĞAKA,TKDK,KOSGEB v.b hibe yatırım programlarından yararlanmak herkesin hakkıdır.Bizlerinde devletimizin sağladığı bu imkanlardan istifade etmek için projeler üretmemiz gerekiyor. Hassa Proje Ofisimiz ,sizler için büyük bir fırsattır.Proje parası ödemeden,danışmanlık ücreti ödemeden arkadaşlarımız sizlerin her zaman hizmetinde olacaktır.Artık bundan sonra Proje Ofisi arkadaşlarımız,bütün yatırım hibe programları kurslara katılarak daha deneyimli olacaklardır. İnşallah yakın zamanda Proje Ofisi çalışanlarımızın her biri, bir yatırım projesi uzmanı haline gelmiş olacaktır.Hassa yatırımcısı bundan böyle tek kuruş para ödemeden işlerini daha sağlıklı ve kısa zamanda yaparak devletimizin imkanlarından yararlanacaktır.”dedi.

Kaymakam PALA;

İnşallah bu toplantıların sonucunda ,ilçemiz için ilimiz için hayırlı sonuçlar elde ederiz.Bizde kaymakamlık olarak ,belediye olarak ve tüm kurumlar olarak sizlerin yanındayız.Sizlere destekçiyiz” dedi.

      Hassa Kaymakamı Mustafa PALA  , Amanos Tünel Projesinin ve Hassa Organize Sanayinin son durumu hakkında da iş adamlarımızı  bilgilendirdi.Çağımızın gerektirdiği teknolojik yatırımların önemine vurgu yaptı.

Değerlendirme ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet