Skip Navigation Links

CHP İktidarında Üretici de Tüketici de Mutlu Olacaktır !

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu:

CHP İktidarında Üretici de Tüketici de Mutlu Olacaktır !

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu,  Altınözü ziyaretlerine bölgedeki partililer ve İhsan Avcıoğlu eşliğinde ilçe örgütünü ziyaret ederek başladı.
CHP Altınözü ilçe başkanı Hamit İsa ve yönetiminin eşlik ettiği toplantıda, bölgedeki göç sorunu ve tarım alanındaki sorunlar konuşuldu. Dr. Riyat Kırmızıoğlu toplantıda CHP’nin yeni tarım düzeni projesini tanıttı ve “CHP iktidarında üretici de tüketici de mutlu olacaktır” dedi.


Dr. Riyat Kırmızıoğlu, çiftçileri destekleyecekleri gibi aynı zamanda üretimin önündeki en önemli maliyet olan mazotun vergilendirilmeyeceğini, çiftçiye 2 liraya verileceğini söyledi. Kırmızıoğlu sözlerinin devamında, “CHP iktidarında, Hatay Milletvekili olarak A takımımızda ilçe başkanları ve yöneticileriyle çalışacağım” dedi.
Ardından Altınözü Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi  ve Şoförler Odası’na nezaket ziyaretinde bulunan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, esnaflara hitaben yaptığı konuşmalarda, “Esnaf AKP iktidarında 23 adet vergiyle uğraşmaktadır.  Esnaflarımızın evine ekmek getirebileceği, onuruyla çoluk çocuğuna bakabileceği CHP iktidarını 7 Haziran itibariyle el birliğiyle getireceğiz” dedi.


Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Altınözü Sarılar Mahallesi Muhtarlığına yaptığı ziyarette eski belediye başkanı ve eski Akdere Muhtarı ile bir araya geldi. Kırmızıoğlu, bölgede oy potansiyelinin nasıl artırılabileceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.
Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Sarılar Mahallesine yaptığı ziyaretten sonra Altınözü ilçe merkezinden köylere geçerek partili dostlarını evlerinde ziyaret etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet