Skip Navigation Links

Ve Yine Mehmet Dönmez… Genç, Dinamik, Başarılı ve Çalışkan..

İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığı ile gündeme gelen ve yaptıklarıyla bölge halkının gönlünde taht kuran Mehmet Dönmez,

Ve Yine Mehmet Dönmez…  Genç, Dinamik, Başarılı ve Çalışkan.. Web
TV

Politika   A+a-

yerel seçim sürecinde 700’ün üzerinde mahalle ve ev toplantısı yapmış, halkın karşısına çıktığı büyük mitingde rekora imza atmıştı.

Başarılı işadamı Mehmet Dönmez, Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden son anda istifa ederek, AK Parti’den milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

Tabanın baskısına daha fazla direnemeyen ve meclis üyeliği görevlerinden istifa eden Mehmet Dönmez, yerel seçimler döneminde edindiği tecrübe ve taban desteğiyle milletvekilliği yolunda çalışmalarına hemen başladı.

Mehmet Dönmez, inandığı ve ideallerini gerçekleştirmek adına yoluna baş koyduğu AK Parti misyonunu yeni dönemde de iktidara taşımak için var gücüyle çalışıyor.

Mehmet Dönmez’in milletvekilliği yolunda AK Parti genel merkezinin belirlediği kriterlere en uygun adaylardan birisi olduğu biliniyor ve yeni döneme genç, dinamik, eğitimli, bölgesi ve ülkesine hizmete kendini adamış isimlerle hazırlanacağı bilinen AK Parti genel merkezinin aradığı isimlerden birisi olduğu parti çevrelerinde konuşulan önemli bir ayrıntı.

Mehmet Dönmez, bölgenin  kozmopolit yapısı, etnik köken ve inanç farklılıkları bağlamında zenginliklerine her toplantısında ve büyük mitinginde vurgu yapmış, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni, Hıristiyan ve Ermeni ayrımı yapmaksızın her bir ferdin bu toprakların birer değeri olduğu vurgusu ve hatırlatmasıyla da gönüllerde taht kurmuştu.

Ve Yine Mehmet Dönmez…  Genç, Dinamik, Başarılı ve Çalışkan..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet