Skip Navigation Links

Kırmızıoğlu Hem Sorunları Sıraladı Hem de Çözüm Yollarını Anlattı..

Aday adayı olarak adaylık ve milletvekili seçilmek için heryeri gezdiğini belirten CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı dr. Riyat Kırmızıoğlu,

Kırmızıoğlu Hem Sorunları Sıraladı Hem de Çözüm Yollarını Anlattı.. Web
TV

Arsuz   A+a-

CHP Arsuz’da Hatay’ın tüm bölgelerinin sorunlarını anlattı ve çözüm önerilerini ortaya koyarak da, bölgeyi çok iyi tanıyan donanımlı bir milletvekili adayı olduğunu bir kez daha gösterdi..

Kırmızıoğlu Hem Sorunları Sıraladı Hem de Çözüm Yollarını Anlattı..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, kalabalık partili ekibiyle birlikte CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette önceliklerini ve A takımını açıklayan ve ilçeler bazında projelerini yüzeysel olarak anlatan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, 5 değil 6 milletvekili hedefiyle Hatay Milletvekili olmak isteğini dile getirdi.

Akıcı ve neşeli konuşmasıyla CHP Arsuz İlçe Teşkilatı yönetimini etkilemeyi başaran Dr. Riyat Kırmızıoğlu, milletvekili adayı olduğu takdirde CHP’de İlçe başkanları, kadın ve gençlik kollarının kendisinin A takımı olacağına dikkat çekti.

Yeni kurulan Arsuz ilçe teşkilatında en az 30 bin üyeye ulaşması gibi büyük bir projesinin olduğunu da belirten Kırmızıoğlu, CHP’de birlik ve beraberlik ve Hatay’a hizmet akını ve en üst düzeyde temsil gibi önemli projelerini anlattı.

Uzun yıllardır Arsuz’un iktidarlar tarafından ihmal edildiğini belirten Dr. Riyat Kırmızıoğlu, sorunları bilen, bölgeyi iyi tanıyan birisinin milletvekilliği görevini yapabileceğine dikkat çekerken, bilim adamlarının  çeşitli konularda vereceği raporlara siyasi bir erk olarak sahip çıkarak hizmet üretmede başarı elde edilebileceğine vurgu yaptı.

Hatay’da bir çok önemli projenin hayata geçirilmesinin mümkün olduğunu belirten Kırmızıoğlu, narenciye sektörünün canlanması için pazarlama projesi, Harbiye’de doğal park projesi, Arsuz’un kıyı şeridinin yeniden revize edilmesi, Amik gölünün yeniden kazandırılması, tarım kesiminin daha fazla ürün almaları gibi projelerinin ivedilikle çözüme kavuşturulması gerektiğine vurgu yaptı.

Sosyal tesis bakımından diğer ilçelere göre çok geri kalındığına dikkat çeken ve sadece Uluçınar Gençlik Kampının bilindiğini söyleyen Kırmızıoğlu, Arsuz’un sosyal tesis bakımından yetersiz kaldığını hatırlattı.

Arsuz’un mecliste bir temsilcisinin olması gerektiğini ve bu adayın da Arsuz’un öz evladı, Arsuz’dan çıkmış Arsuz’un sorunlarını bilen bir kişi olması gerektiğini kaydeden Kırmızıoğlu,seçildiği takdirde A takımının CHP ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları olacağını ve birlikte karar vererek hareket edeceğini sözünü verdi.

 

Kırmızıoğlu Hem Sorunları Sıraladı Hem de Çözüm Yollarını Anlattı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet