Skip Navigation Links

Önceliğimiz Kalite ve Şıklık

BY Efendi Hizmete Girdi

Önceliğimiz Kalite ve Şıklık

Ekonomi   A+a-

İşletmeciliğini İskenderun un tanınmış simalarından Beyhan Karan ve ailesinin yapacağı BY Efendi erkek giyim mağazası Doktorlar Caddesinde görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Açılış töreni CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ender Çolakoğlu ve CHP Hatay milletvekili aday adayı Yılmaz Şahutoğlu ve birçok davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Doktorlar Caddesinin en gözde yerinde hizmete giren BY efendi erkek giyim mağazası marka ve kaliteye önem veren erkeklere hitap edecek ……

 

Önceliğimiz Kalite ve Şıklık

Açılışı yapan aday adayları hayırlı olsun kutlamaları ile kurdelayı kestiler. Kokteyl ve tanıtım şeklinde gerçekleşen mağaza açılışına birçok davetli katılım gösterdi. Yoğun bir kalabalığa hitaben konuşan Beyhan Karan, İskenderun halkının giyim konusunda çok titiz olduğunu belirterek her kesin giyim tarzına hitap eden, yaz, kış sezonu için uygun kıyafetlerin mağazada mevcut olduğunu kaydetti.
Açılış programına katılan herkese teşekkür eden Karan, bir süreden beri hazırlıkların devam ettiğini kaydederek, “İş yerimizin açılışına bizzat katılan, çelenk ve çiçek gönderen, telefonla arayan, mesaj ve telgraf gönderen herkese teşekkür ediyorum. İskenderun halkının taleplerini karşılayacak, kaliteli tarzdan oluşan mağazamız her zaman hizmetindedir” dedi.

Açılışın ardından Yılmaz Şahutoğlu ve birçok konuk kıyafet denemek üzere mağazaya girdi.

Neşe içinde gerçekleşen kokteyl  Beyhan Karan ve ailesinin misafirperver  duruşları ile konuklarını ağırlayarak devam etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet