Skip Navigation Links

CHP İlçe Başkanı Corc Basus: “Hatay’da 5 Vekil Kesin”

CHP İskenderun İlçe Başkanlığı görevine getirilen Corc Basus, CHP’nin Hatay’da 5 vekil sayısına kesin gözle baktığını açıkladı.

CHP İlçe Başkanı Corc Basus:  “Hatay’da 5 Vekil Kesin”Web
TV

Politika   A+a-

Diş Hekimi Dr. Süleyman Uyar’ın milletvekilliği aday adaylığını açıklamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanlığı görevine getirilen Corc Basus, CHP’nin Hatay’da 5 vekil sayısına kesin gözle baktığını açıkladı.

 

CHP’nin İktidar Yürüyüşü Başladı

CHP’nin iktidar yürüyüşünün başladığını anlatan CHP İskenderun İlçe Başkanı Corc Basus, CHP İskenderun’da milletvekilliği aday adaylığı için ön seçime gidilebileceğinin sinyallerini verdi.

Ön Seçim Yapılacak… 

İskenderun’da CHP’den aday adaylığını açıklayan 10 – 12 civarında isim olduğunu ve bu isimlerin CHP’nin iktidara giden yolunun taşlarını döşediklerini kaydeden CHP İskenderun İlçe Başkanı Basus; “ 10 – 12 civarında İskenderun’da aday adayı arkadaşlarımız var. Karış – karış bölgemizi dolaşıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara giden yolunun taşlarını döşüyorlar. Şu anda ki milletvekili aday adaylarımızın hepsi mevcut vekil sayısını daha da yukarı çıkartmanın çabası içerisindeler. Önümüzdeki seçimlerde 14 Şubat tarihine kadar parti meclisi MYK buranın aday belirleme yöntemini ortaya koyacaktır. Şu an için gözüken bir ön seçim uygulamasının gelecek olmasıdır. Genel merkezimiz zaten tüzük gereği adayların yüzde 85’ini ön seçim ile belirliyor. İskenderun bölgemiz içinde genel merkezimizin ön seçim kararı alması oldukça yüksek. Bu durum tabanı da hareketleniyor. Umarız ön seçim kararı çıkar. CHP’de ön seçimin olması bizim iktidar yolumuzu açacaktır” dedi.

CHP Hatay’da Büyükşehir Belediyesi İle Çıkışa Geçti

Son olarak CHP’nin Hatay’da büyükşehir seçimleri ile birlikte çıkışa geçtiğini ifade eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Corc Basus, şöyle konuştu: “ genel Merkezimiz Hatay’ın tamamını temsil edecek ve kapsayacak adaylar için gerekli çalışmayı yapacaktır. Hatay’da şu an ki konumumuza baktığımız zaman 5 milletvekili çıkartacağımız kesin gibi. Bu hedefi 6’ya çıkartmak gibi çalışmalarımız sürüyor. Eğer 6’ya çıkartırsak vekil sayımızı dağın bu tarafı ve diğer tarafında ki vekil sayımızı da eşitlemiş olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay’da büyükşehir belediyesi seçimi ile çıkışa geçmiştir. Bu çıkışımızda devam edecektir. Şunu söyleyebilirim ki genel merkezimiz halkımızın ekonomik taleplerine çözüm üretmeye devam ediyor. Çok flaş programlar hazırlıyoruz.”

 

     

CHP İlçe Başkanı Corc Basus:  “Hatay’da 5 Vekil Kesin” videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mert 9 Şubat 2015 Pazartesi
halktan kopuk para babalarını milletvekili adayı yapında görün 5 milletvekilini..halk artık eskisi gibi değil..bu seçimde artık alternatif var..HDP
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet