Skip Navigation Links

CHP’li Aday Adayı Ugutmen, Beyaz Meleklerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Cemil Ugutmen, İskenderun Özel Beyaz Melek Bakım Evi’ne ziyarette bulundu.

CHP’li Aday Adayı  Ugutmen, Beyaz Meleklerle Buluştu Web
TV

Politika   A+a-

Uzun bir süre Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şube Başkanlığı görevini yürüten ve İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Diş Hekimi Cemil Ugutmen’e gerçekleştirdiği ziyarette çok sayıda partili de eşlik etti. Özel Beyaz Melek Bakım Evi Müdürü Tuncay Ergin tarafından kapıda karşılanan Ugutmen, Müdür Ergin’e çiçek takdiminde bulundu.

Hatay’ın Sorunlarını Biliyorum…

Cumhuriyet Halk Partisi’nde köklü bir tabana sahip olan Ugutmen, bakım merkezinin işleyişi hakkında bilgi alıp, beyaz melek bireyleriyle birer – birer salamlaştı. Alkışlarla karşılanan Ugutmen, beyaz melek bireyleri için canlı müzik organizasyonu da düzenledi. Kısa süren ziyarette Hatay’ın sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Cemil Ugutmen, milletin sesini Ankara’da duyurmak adına milletin vekili olmak istediğini söyledi. Bir süre Müdür Ergin ile sohbet eden Ugutmen’in sona eren ziyaretinin ardından canlı müzik ile eğlenen beyaz melek bakım evi bireyleri unutamayacakları bir gün yaşadılar.

CHP’li Aday Adayı  Ugutmen, Beyaz Meleklerle Buluştu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet