Skip Navigation Links

Siyasetin nabzı Arsuz’da atıyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya CHP Hatay Milletvekili Aday Adaylarından yoğun ziyaret trafiği

Siyasetin nabzı Arsuz’da atıyor

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, halka hizmet etme yarışında ‘Ben de varım!’ diyen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları’ndan Birol Ertem, Süleyman Uyar ve Ali Aslan’ı ayrı ayrı konuk etti.

Biri Kırıkhanlı, diğer ikisi İskenderunlu olan üç milletvekili aday adayının gerçekleştirdiği ziyaretlerde 2015 genel seçimlerinin önemine dikkat çeken Başkan Nazım Culha, Hataylıların 30 Mart yerel seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde sergiledikleri kenetlenmeyi, genel seçimlerde de aynı şekilde sandığa yansıtacaklarına inandığını dile getirdi.

Türkiye’nin aydınlık yarınlarına sahip çıkma adına CHP’ye olan ilginin arttığını vurgulayan Başkan Nazım Culha, özellikle Ova olarak tanımlanan Kırıkhan, Reyhanlı, Hassa, Kumlu bölgelerindeki CHP hareketliliğinin de sevindirici olduğunu belirtti.

Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde, seçmenlerden oy tercihini CHP’den yana kullanmasını isteyen milletvekili aday adayları ise aday gösterilseler de gösterilmeseler de partilerine katkı sağlamak ve CHP’yi iktidara taşımak için sahada olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet