Skip Navigation Links

Eşimin Hayatından Endişe Ediyorum..

5 Günden beri eşinden haber alamayan kadın ve çocukları gözyaşlarına boğuldu

Eşimin Hayatından Endişe Ediyorum..Web
TV

Yaşam   A+a-

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde 5 gün önce ‘işe gidiyorum’ diye evden çıkan 2 çocuk babası kayboldu. Eşinden haber alamayan kadın ve çocukları gözyaşına boğuldular.

İskenderun İlçesi’nde özel bir diyaliz merkezinde çalıştığı öğrenilen 32 yaşındaki Mustafa Yücel, 5 gün önce Koca Tepe Mahallesi’nde bulunan evinden ‘işe gidiyorum’ diye çıktı. Bir daha haber alamadığı eşinin iş yerine gitmediğini öğrendiklerini anlatan Ayşe Yücel (28); “eşim evden işe çıktığı esnada görümcemin zili çalması ile uyandım ben. Kendisini dışarıda gördüm. Bana iş yerine gideceğini söyledi. En son bankadan para çekerken görülmüş. O gün iş yerine de gitmemiş. Eşimin hayatından endişe duyuyorum” dedi. Tek isteğinin kardeşinin sağ olduğunu bilmek olduğunu kaydeden ağabey Ömer Yücel ise, yetkililerden yardım talebinde bulundu.

“kızlarını seviyorsan gel” diye feryat eden Ayşe Yücel ile çocukları Emine Nisa (8) ve Hülya Sena (5) gözyaşlarına boğulup 5 gün önce evinden işe çıkıyorum diye ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınmayan Mustafa Yücel’in bulunmasını istediler.

 

Eşimin Hayatından Endişe Ediyorum.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet