Skip Navigation Links

Belediye Başkanı Yusuf Civelek resmen görevi devraldı..

oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, belediye bünyesinde çalışan herkesin de işini iyi ya

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, mazbatasını alarak resmen görevi devraldı. Binlerce partiliyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü’nden kortej halinde önce adliyeye giderek mazbatasını alan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, daha sonra Atatürk anıt alanına gitti ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okundu ve çelek sunuldu.
Yusuf Civelek, belediye sarayı önündeki törende 15 yıl süresince İskenderun Belediye Başkanlığı yapan Mete Aslan’dan görevi devraldı.
Belediye Sarayı önünde düzenlenen törende, oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, belediye bünyesinde çalışan herkesin de işini iyi yaptıktan sonra kaygılanmasının da gereksiz olduğunun altını çizdi.
Binlerce partilinin eşlik ettiği törenin hemen ardından makam odasına çıkan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, izdiham nedeniyle de ilerlemekte zorlandı.
Coşkulu kalabalık partililerin tebriklerini kabul eden Civelek, İskenderun’un hayrına olmayan hiçbir belgeye imza atmayacağının sözünü verdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet