Skip Navigation Links

Bombayı Başkan Savaş Patlattı!!! Tilkiye Sormuşlar…

Bülent Özer Vekilliğe mi Oynuyor…!!!

Bombayı Başkan Savaş Patlattı!!! Tilkiye Sormuşlar… Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın, İskenderun Karma Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Sönmez’in düzenlediği esnaf toplantısında AK Parti’li Büyükşehir Meclis Üyesi Bülent Özer’le yaptığı diyalog gündem yaratacak.
Denizciler’de esnafla buluşma toplantısında su faturalarının yüksekliği ve banka şubesi sıkıntısı gündeme gelmişti. İşet tam bu sırada suya yapılan zammın kaynağını işaret etmek için Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ndeki AK Parti’li ezici çoğunluğa dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Büyükşehir Meclis Üyesi Bülent Özer’e esprili bir üslupla takılarak, 6 ay sonra milletvekili olabileceğini söyledi.
Su faturaları ve Denizciler’e banka şubesi açılması konularının konuşulduğu sırada AK Parti’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bülent Özer’i işaret eden Başkan Lütfü Savaş, “ şimdi meclis üyesi ama bakarsınız 6 ay sonra parlamentoya da gidecek. Mevcut hükümetin de güzide temsilcilerinden biri. Bülent bey benden daha yetkili şu anda.” Diyerek espriyi patlattı ama, Başkan Savaş’ın bildiği bir şeyler vardı ki, bu şekilde konuştu diyen vatandaşlar, önce alkışladılar ve daha sonra da sözlerin devamını dinleyince de Bülent Özer’in alttan alta milletvekilliği adaylığı için çalıştığı kanaatine vardılar.
Başkan Savaş da konuşmasının devamında, “inşallah bak görüyorsun 6 ay sonrasında ne olacağı belli değil onu söyleyeyim şimdi sadece meclis üyesi. Taraftar da çok.  Şimdi tilkiye sormuşlar “tavşan yer misin?” diye başlamış gülmeye.  Demişler kardeşim sana basit bir soru sorduk niye gülüyorsun demiş ki, gülmemden yiyemiyorum. Milletvekili için falan bilemiyorum.” Dedi ve Bülent Özer’le ilgili tespitini tam da oy potansiyelinin bulunduğu toplantıda ortaya döküverdi.

Bombayı Başkan Savaş Patlattı!!! Tilkiye Sormuşlar…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet