Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Culha her yerde

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın çalışma azmi baş döndürüyor

Başkan Culha her yerdeFoto
Galeri

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Başkan Yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz ile birlikte, Arsuz’un gelişmesi için yoğun mesai harcıyor. Arsuz’un ilçe olması ve coğrafyanın büyümesine paralel olarak tüm mahallere eşit hizmet götürmek için mücadele eden ve halkla birebir temas kuran Başkan Culha,  dün önce Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede başlatılan ve hız kesmeden devam eden yol onarım ve asfalt yama çalışmaları kapsamında Karaağaç ve Nardüzü Mahalleleri’nin ardından, Akçalı Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Daha sonra, aşırı yağışların etkisiyle ilçede yaşanan sel felaketinde Avcılarsuyu yolunda yıkılan ve betonarme olarak yeniden inşa edilen istinat duvarı, köprü ve menfez çalışmasını denetleyen Başkan Culha ve ekibi, buradaki incelemenin ardından Hacıahmetli Mahallesi’nde yapımı devam eden menfez çalışmasını inceledi.

Su kesintilerine son!

Başkan Nazım Culha ve ekibinin son durağı ise Gözcüler Mahallesi oldu. İlçede sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden kaynaklanan su kesintilerine son vermek amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, elektrik kesildiğinde suyun mahalleye deşarjını sağlayacak olan 3 jeneratörün montajı için HATSU ekipleriyle birlikte yer tespiti yapan Başkan Nazım Culha, önümüzdeki hafta içerisinde montajı yapılacak olan jeneratörlerin faaliyete geçmesiyle Gözcüler Mahallesi’nde artık su kesintisinin yaşanmayacağını ve bu çalışmanın ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de devam edeceğini ifade etti.

İnceleme gezisinde vatandaşların istek ve şikayetlerine de kulak veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başarının ekip işi olduğu belirterek, ekibiyle birlikte ilçeye çok güzel hizmetler yapacaklarının altını çizdi.

Başkan Culha her yerde foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar