Skip Navigation Links

Hatay Derbisi Gençlerin

BAL ligi ikinci sezon ilk karşılaşmasın'da Hatay derbisi vardı.

Hatay Derbisi Gençlerin

Spor   A+a-

Dörtyol Gençler Birliğispor, Reyhanlı Belediyespor'u 3-0 yendiği maçın galibiyetini geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Buğrahan Seçer'e ithaf etti.

3. Lig öncesi son basamak olan Bölgesel Amatör Lig ikinci sezon Hatay derbisi ile başladı.

Saha sorunundan dolayı Karayılan'da Reyhanlı Belediyespor'u konuk eden temsilcimiz Dörtyol Gençler Birliğispor 3 puanı 3-0'lık skorla aldı.

Buğrahan Seçer'i Unutmadılar!

    Karayılan Sahasında, Ahmet Nazlı, Ahmet Dinç, Ahmet Çıtak ve Mustafa Gürçağlar hakem dörttlüsünün yönettiği maç öncesi TFF alınan izin ile geçtşğimiz hafta genç yaşta hayatını kaybeden Dörtyol Gençler Birliğispor yöneticilerinden Buğrahan Seçer'i anmak için üzerinde "Kalbimizdesin. Mekanın Cennet Olsun" yazılı pankartla sahaya çıktı.

     Başlama düdüğü ile birlikte Hatay derbisine her iki takımda istekli başladı.
 37' dakikada gol sessizliğini bozan Dörtyol Gençler Birliğispor'dan Burak oldu. 1-0.
İlk yarının kalan dakikalarında karşılıklı ataklara sahne olurken Reyhanlı Belediyespor'un beraberlik çabaları skoru değiştiremedi.

    İkinci yarıya skoru korumaktan çok açık bir futbol oynayan Gençler, 63. dakikada Yusuf'un golü ile farkı iki yaptı. 2-0.

     67. dakika stoper Adnan'ın şık golü ayakta alkışlanırken Dörtyol Gençler Birliğispor farkı açarak skoru 3-0 yaptı.

    Rakip Reyhanlı Belediyespor kanatlardan ve uzun toplarla Gençler Birliğispor kalesinde etkili olmaya çalışsa da sonuç alamadı ve maç Dörtyol Gençler Birliğispor'un 3-0'lık galibiyeti ile sona erdi.

     Maç sonrası gazetemize açıklama yapan Dörtyol Gençler Birliğispor Teknik Direktörü Mustafa Şentürk, Galibiyetin geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Buğrahan Seçer'e ithat ettiklerinin altını çizerek "Bu galibiyetimiz merhum kardeşimiz Buğrahan Seçer'e atfettik. Mekanı Cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

     Şentürk, "Bu maç 6 puan değerindeydi. Lige verilen arayı iyi değerlendirdik ve ikinci sezonun ilk karşoılaşmasında 3 puanı 3 golle aldığımız için çok mutluyuz. Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve futbolcularımı yürekten kutluyorum" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet