Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yolların çehresi değişiyor!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Konacık – Arsuz merkez yolunda devam eden sıcak asfalt serim çalışmasını inceledi

Yolların çehresi değişiyor!

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Höyük’te başlayan ve Konacık’ta devam eden sıcak asfalt serimi çalışmasını yerinde inceledi. Büyükşehir Yasası kapsamında mahalle statüsüne dönüşen köylere daha kaliteli ve hızlı hizmet götürmek amacıyla gerçekleşen çalışmada Başkan Nazım Culha’ya başkan yardımcısı Sedat Deveci, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Konacık Mahalle Muhtarı Ersoy Aslan ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Konacık ile Uluçınar Mahalleleri arasında trafiği rahatlatacak olan asfalt çalışmasını biran önce tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunmak istediklerini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Büyükşehir belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde yapılan ve üçüncü etabı devam eden asfalt çalışması kapsamında Höyük - Arpagedik, Avcılarsuyu - Arpagedik ve Arsuz - Konacık arasındaki yollar için 27 bin 500 ton asfalt kullanıldı. Bir yandan ilçemize büyük oranda maddi zarar veren üçüncü selin izlerini silmeye çalışırken, diğer yandan da köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizi şehir statüsüne kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda, Konacık Mahallemizdeki yolları sıcak asfaltla yenilerken, buradaki en büyük sıkıntılardan birini de çözülmüş oluyoruz” dedi.

Konacık Mahallesi sakinleri ise, yollarının çehresini değiştiren asfalt çalışmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirirken, Başkan Nazım Culha’ya da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar