Skip Navigation Links

Potanın Sultanlarının tek eksiği galibiyet..

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Fenerbahça'ye yenildi.

Potanın Sultanlarının tek eksiği galibiyet..

Spor   A+a-

Karşılaşmayı, Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Hatayspor Başkanı Jan Baram ve çok sayıda sporsever takip etti.

Taraftar desteğini arkasına alarak maça başlayan takımımız ilk çeyrekte Gülşah ve pota altında Kizer ile sayılar buldu. İlk çeyreğin 5. dakikası 6-6 eşitlik ile geçilirken çeyrek 19-12 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyreğe daha derli toplu başlayan Hataylı basketbolcular rakibinin alan savunmasına yeni transferler Lacy ve Bjelica ile karşılık verdi. Boyalı alanı Kizer ile etkili kullanan basketbolcularımız devreyi 1 sayı farkla geride tamamladı. 36-35.

İkinci yarıya etkili başlayan konuk takım Fenerbahçe oldu. Devrenin başında bulduğu iki 3 sayılık atış ile farkı bir anda 7’ye çıkardı. Üstünlüğünü çeyreğin sonuna kadar sürdüren İstanbul temsilcisi, çeyreği 57-47 önde tamamlamayı bildi. Maçın final çeyreğinde de farkı kapatamayan takımımız maçı 74-65 kaybetti.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında oyunu değerlendiren Antrenörümüz Zafer Kalaycıoğlu: “Salonu doldurup maçın sonuna kadar bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara galibiyeti hediye etmek istedik; ama olmadı. Maçın üçüncü çeyreği hariç hep kafa kafaya oynadık. Yeni transferlerimiz ile takımımız daha iyi olacak. Şu anda tek eksiğimiz galibiyet. Artık mazeretimiz kalmadı. En kısa zamanda ihtiyacımız olan seri galibiyetleri alacağız.” diyerek takım hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet