Skip Navigation Links

Uyar, İstifa Edip Adaylığını Açıkladı

CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar’da istifasını vererek 2015 genel seçimlerinde CHP’den Hatay Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Politika   A+a-

    Parti binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan CHP’li Uyar, uzun yıllardır CHP’de parti teşkilatlanmalarında çeşitli görevlerde bulunduğunu hatırlatıp parti tabanının da desteği ile CHP Hatay Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

    Ben CHP’de Neferim

    CHP’de CHP Hatay Milletvekili adaylarının belirlenmesinde isteklerinin Hatay teşkilatlanmalarında iç seçim olduğunu kaydeden Uyar; “bizim arzu ve talebimiz adayın belirlenmeden önce hem kamuoyu araştırmasının yapılması hem de parti içinde ön seçime gidilmesidir. Ben uzun yıllardır CHP’nin Hatay’da gerek delegeliği olsun birçok görevde bulundum. Bu zamana kadar CHP’de bir nefer gibi çalıştım. Ben aday olsam da olmasam da partim için bir nefer gibi çalışmaya devam edeceğim” dedi. CHP’den aday adaylığını açıklayan isimlerin hepsinin Hatay’da milletvekilliği yapabileceğini kaydeden CHP’li aday adayı Uyar, 2015 genel seçimleri için verilen startın başarı ile devam ettiğini söyledi.

 


 

Uyar, İstifa Edip Adaylığını Açıkladı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
AYDIN İLİSULU 19 Ocak 2015 Pazartesi
SÜLEYMAN UYAR I DESDEKLİYORUM
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet