Skip Navigation Links

Ak Partili Atıç: Yeni Yönetim Yeni Hatay!

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Hatay İl Başkanlığına aday gösterilen Ahmet Atıç, Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Politika   A+a-

 

     Çok sayıda partilinin katılım gösterdiği ziyarette Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun’da hazır bulundular.

    2023 Vizyonunun Temelini 2015 Seçimleri Oluşturacak

    Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Tosun, Atıç’a çıktığı yolda başarılar diledi. Atıç’ın Ak Parti’nin mutfağından yetişen bir isim olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de 2015 genel seçimlerinin 2023 vizyonunun temelini oluşturduğuna dikkat çekerek önümüzde ki seçimlerde istikrarın mücadelesinin verileceğini söyledi.

 

    Davutoğlu İlk Defa Hatay’a Geliyor… En İyi Şekilde Karşılayacağız…

    Ak Parti İl kongresinin Hatay için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Hatay’a ilk defa geleceğini işaret etti. Başbakan Davutoğlu’nu eni iyi şekilde karşılamaya hazırlandıklarını söyleyen Karasayar: “önümüzde ki her seçim sürecinin bizler için önemli olduğunu sürekli olarak söyledik. İnanın zirveye çıkmak zor ama zirvede kalmak çok daha zor. Bizler çok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Türkiye’yi dağıtmaya, huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar. Gezi olayları, paralel yapı, IŞİD, Mısır’da yaşananlar. Bunların tamamının merkezi Türkiye. Yeter ki en ufak bir boşluk görsünler. Türkiye’mize nefes aldırmayacaklar. Bizler çok şanslıyız. Çünkü ülkemizin geleceğini düşünen bir Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız var” dedi.

    Başbakan Dedi ki: Hatay’da Başkanlık Ateş’ten Gömlek!

    Son olarak konuşan Ak Parti Hatay İl Başkan Adayı Ahmet Atıç, kendisine yeni görevinin tebliğ edilmesinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ile arasında geçen diyalogu partililere anlattı. Başbakan Davutoğlu’nun Ak Parti Hatay İl Başkanlığını 32 yaşında ki bir isim için ateşten gömlek olarak tanımladığını kaydeden Atıç: “ Başbakanımızın yanına gittiğimde bana dedi ki; ‘Ahmet Kardeşim 32 yaşında bir gençsin. Hatay’da il başkanlığı ateşten gömlektir. Sen nasıl olurda böyle bir gömleğe cesaret ediyorsun. Şahsen ben başbakan olarak böyle bir göreve talip olmakta cesaret edemezdim beklide. Nasıl olurda böyle bir şeye cesaret edersin dediğinde dedim ki ; “Sayın Başbakanım önce Allahın izniyle, inayetiyle daha sonra da teşkilatlarımızın kardeşliği sayesinde inşallah biz bu zor görevin üstesinden geliriz diye söz verdim. Sizlerin adına bir söz verip bu yükün altına girdik” şeklinde konuştu.

    Yeni Türkiye, Yeni Hatay, Yeni Yönetim….

   Ak Parti teşkilatlarında her şeyi yaşarak görüp öğrendiğine vurgu yapan Atıç, yeni Türkiye ile birlikte yeni Hatay ve yeni Ak Parti Hatay İl yönetimi için mücadele içerisinde olacaklarını ifade etti. Atıç: “bu teşkilatın kılcal damarlarına kadar neyin nasıl olduğunu ben yaşayarak gördüm. Bizler teşkilat içerisinde ki sorunları ve nasıl daha iyi olurun çözümlerini hep zihnimizde çağrıştırarak geldik bu günlere kadar. Bundan sonra ki süreçte nasıl yeni bir Türkiye için bir şeyler yapıldıysa bizlerde artık yeni bir Hatay ve yeni bir Ak Parti Hatay İl Teşkilatı için kaldığımız yerden daha fazla ve daha hızlı yola çıkmanın ümidi içerisinde olacağız” dedi.

   Yeni yönetim listesinin henüz belirlenmediğini söyleyen Atıç, yeni liste içerisinde ki isimlerin tüm Hatay’ı kucaklayacak isimlerden oluşacağını ifade etti.

 


 

Ak Partili Atıç: Yeni Yönetim Yeni Hatay!  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet