Skip Navigation Links

İl İdare Şube Başkanları Belen'de Toplandı

Vali M.Celalettin Lekesiz Başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Belen'de Toplandı

Gündem   A+a-

 
Vali M.Celalettin Lekesiz Başkanlığında İl İdare Şube Başkanları Belen’de Toplandı
 
Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ Başkanlığında; Kamu kurum ve kuruluşlarının Komutan, Müdür ve Amirleri tarafından 2011 yılında yapılan çalışmalar ve 2012 yılında yapacakları çalışmaların sunulması, diğer daire amirlerinden, belediyelerden, meslek odalarından, sivil toplum örgütlerinden, muhtarlık hizmetlerinden varsa talep ve isteklerinin alınması amacı ile İl Merkezi ve ilçelerinde gerçekleştirilen toplantılara Belen ilçesinde devam edildi.
Kaymakamlık Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı, Belen Kaymakamı Mehmet ÖZ tarafından açıldı. Vali LEKESİZ tarafından ilçede 2011 yılında Belen’de yaptıkları ve 2012 yılında Belen’de yapmayı hedefledikleri yatırım ve hizmetlere ilişkin sunumlarını yapmak üzere İl İdare Şube Başkanlarına söz verildi.
Sunumlar sonrasında talep ve şikayetlere ilişkin mahalli kişilere söz verildi. Genelde kurumların hizmetlerinden memnuniyet ifade edildi.
Vali LEKESİZ, Toplantıda dile getirilen hususlar ile ilgili konuların takipçisi olacaklarını olumlu yada olumsuz gerekçeleri ile birlikte ilgililere bilgi verilmesi sağlanacağı belirtilerek toplantıyı sona erdirdi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet