Skip Navigation Links

Ücretsiz bilgisayar kursu başladı

Palmiye Rotary Kulübü, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi ve İskenderun Halkeğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle ücretsiz bil

Gündem   A+a-

Ücretsiz bilgisayar kursu başladı

Palmiye Rotary Kulübü, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi ve İskenderun Halkeğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle ücretsiz bilgisayar kursu düzenlendi.
Konuyla ilgili bilgi veren Palmiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Canan Gürpınar, üç kurumun dayanışması sonucunda, düzenlenen bilgisayar kursuna 24 kursiyerin katıldığını belirtti.
Dayanışmanın ortaya güzel bir katkı çıkardığını belirten Gürpınar, şöyle konuştu: "Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezindeki kursiyerlerin katılımı, bizdeki bilgisayarlar ve HEM Müdürü Mehmet Mursaloğlu'nun öğretmen vermesi ile ücretsiz bilgisayar kursumuz hayata geçti. İlkokul mezunu olan kursiyerler nüfus cüzdanlarıyla ister Kadın Kültürevi, ister bize, ister HEM'e başvurdukları takdirde kayıtlarını yapıyoruz. Sabah 12 öğleden sonra 12 olmak üzere toplam 24 kursiyer bilgisayar kursuna katılacak. Yardımlaşmanın en güzel örneğini oluşturduk. Çalışmamızda hoca desteği sağlayan ve her zaman yanımızda olacağını söyleyen Mehmet Mursaloğlu'na ve Dr. Ümran Civelek'e kursiyerler adına teşekkür ediyoruz."
Rotary Gençlik Merkezini aktive ettiklerini belirten Gürpınar, talebe göre okuma yazma kursu ve İngilizce kursu düzenlemeyi düşündüklerini söyledi.
Rotary Gençlik Merkezi'nde dün başlayan ücretsiz bilgisayar kursunun, 23 Aralık tarihinde sona ereceği belirtildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet