Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP İLÇE YÖNETİMİNE TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

30 Kasım 2014 Pazar Günü Atatürk Parkı Salonunda geniş bir katılımla ve görkemli bir şekilde 11. Olağan Kongresini yapan 

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisinin yeni yönetimine tebrik ziyaretleri aralıksız sürüyor.

   Hafta içi Yeniyurt Belediyesinin son Belediye Başkanı Hasan Avni Günal, İşadamları Şeyhdavut Gerkes ve Cuma Öğel ile birlikte yeni yönetime tebrik ziyaretinde bulundu.

    Yeniyurt Belediyesinin son Belediye Başkanı Hasan Avni Günal, İşadamları Şeyhdavut Gerkes ve Cuma Öğel’in ziyaretlerinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker; “Hepimiz bir geminin içerisindeyiz. Lazı, Çerkezi, Kürdü, Alevisi, Sünnisi velhasılı bu toprakların hamurunu oluşturan tüm unsurlarıyla birlikte aynı ülkenin eşit vatandaşları olarak hepimizin ortak sorumluluğu vatanın ve milletin bölünmezliğini muhafaza etmek. Bunun için hepimize bir sorumluluk ve ödev düşmekte. Biz siyasilerin ödevleri olduğu gibi siz değerli işadamlarımızın da katkıları ve çabalarıyla mutlu ve müreffeh bir ülkede birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız. Yaptığınız bu ziyaret bizin için oldukça anlamlı ve önemli. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

    Yeniyurt Belediyesi’nin son Belediye Başkanı Hasan Avni Günal’da yaptığı açıklamada; “Büyükşehir Belediye Yasasıyla birlikte statüsü değişen ilimizde ve ilçemizde beldelerimizin mahalleye dönüşmüş olması, merkezi güçlü bir yönetimle hizmetlerin daha etkin ve verimli ulaşacağı umudunu doğurmuş olsa da şimdilik bazı aksaklıklar yaşanmakta. bu aksaklıkların kısa zamanda giderileceği ümidindeyiz” dedi.

    İşadamı Şeyhdavut Gerkes’de kongre sonrasında Milliyetçi Hareket partisinin daha aktif bir yönetim oluşturduğuna tanık olmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek; “Yeni ve genç arkadaşlarımız sizin başkanlığınızda yeni ve aktif bir yönetim oluşturmuşlar. İlçenin ufkunu ve vizyonunu geliştirebileceklerine inandığım bu arkadaşlarıma şahsınızda başarı ve tebriklerimi iletiyorum. Muvaffakiyetiniz için bizlere düşen görev ve sorumluluk neyse biz yerine getirmeye hazırız. Öğretmenlik mesleğinde edindiğiniz bilgi ve birikimleri siyaseti şekillendirmede ve bir seviye kazandırmada gösterdiğiniz başarıyı geçtiğimiz dönemde takdirle takip etmiştik. Aynı başarı çizgisini önümüzdeki süreçte çok daha yukarılara taşıyacağınızdan hiç şüphemiz yok” dedi.

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş