Skip Navigation Links

“Geleceğin temellerini sağlam atıyoruz”

Mimar ve mühendislerle bir araya gelen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’dan net mesaj: “Geleceğin temellerini sağlam atıyoruz”dedi.

Arsuz   A+a-

    Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, TMMOB Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği’ni ziyaret etti. Mimarlar Odası İskenderun Temsilcisi Koray Tanın ve yönetim kurulunun yanı sıra, İskenderun Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Bülent Bozdoğan, genç mimar ve mühendisler ile inşaat mühendisi olan Arsuz Belediye Meclis Üyeleri’nin de katıldığı toplantıda, Başkan Nazım Culha, daha modern ve çağdaş bir Arsuz oluşturmak için yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı.

    8 aylık başkanlık döneminin kısa bir değerlendirmesini yapan Başkan Nazım Culha, “Mimarlar Odası’nı evimiz olarak görüyoruz. Sizlerle olmak bizlere huzur verdi. Bizlerin mühendislik kimliği, siyasi kimliğimizin her zaman önündedir. Bildiğiniz gibi Arsuz, 8 mahalle ve 25 köyün birleşmesinden oluşuyor. Şehrin temelini doğru bir şekilde atmak istiyoruz. Bunun için de herkesin görüşü bizim için çok önemli. Ve tüm görüşleri de dikkate alıyoruz” dedi.

    “Desteğe hazırız”

    İlçenin gelişimi için yararlı olacak projelere Mimarlar Odası olarak her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını ifade eden Koray Tanın ise, “İçimizden birini burada görmek bizlere ayrı bir mutluluk verdi. Nezaket ziyaretiniz için teşekkür ediyor, ekibinizle birlikte Arsuz için verdiğiniz mücadeleyi yakından takip ediyoruz” dedi.

    Proje çizimlerinde daha çok yabancı mimarların tercih edilmesinden yakınan Tanın, çok değerli ve başarılı mimarları olduğunu belirterek, herkesten proje çizimlerinde Mimarlar Odası üyelerinden yararlanmalarını talep etti.

    “Arsuzlular’a hizmet etmeyi seviyorum”

   Yapılan konuşmaların ardından soruları yanıtlayan Başkan Nazım Culha, “Coğrafyanın büyük olması hizmet yapmanızı zorlaştırıyor mu?” şeklindeki soruya ise, “Zor kelimesinin arkasına kesinlikle sığınmıyoruz. İşinizi severek yaparsanız, her iş kolay. Ben de halkımızla birlikte olmayı ve Arsuz’a hizmet etmeyi seviyorum” şeklinde yanıt verdi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet