Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP, startı Arsuz’da verdi

CHP Parti Meclis Üyesi Halit Toraman, Arsuz’daki sinerjinin her yere yayılması gerektiğini söyledi

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclis(PM) üyesi Halit Toraman, 2015 genel seçim stratejisini belirlemek amacıyla Arsuz’da partililerle bir araya geldi. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, belediye meclis üyeleri, eski belde belediye başkanları, CHP Arsuz İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte Yunus Otel’de düzenlenen toplantıda Toraman, birlik ve beraberlik mesajları verdi, küslüklerin son verilmesi çağrısında bulundu.

Hedef; 6 milletvekili

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, 2015 genel seçimlerinde Hatay’ın CHP’den 5 milletvekili çıkaracağının garanti olduğunu belirtirken, il olarak altıncı vekile ulaşılması için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldiklerini söyledi.

2015 genel seçim atmosferinin başladığına değinen CHP Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, “Asıl olan; kimin adının listede olacağı değil, CHP’nin seçimde başarıya ulaşmasıdır. Bunun için hepimizin çok ciddi bir çalışma içerisine girmesi gerekir. Dayanışma içerisinde, eski sıkıntıları unutup CHP’yi iktidara taşımak için kenetlenmeliyiz” dedi.

Son viraj; 2015 seçimi

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğine vurgu yaparak, ülkeyi aydınlık yarınlara ulaştırmanın tek yolunun CHP’yi iktidara taşımaktan geçtiğini ifade eden Halit Toraman da, “Siyasetin okulu yok, tecrübesi var. Çok kötü bir süreçten geçiyoruz. İktidarın kaldıramadığı tek şey, Atatürk’ün emaneti olan ve Cumhuriyet’in son kalesi CHP yazısı kaldı. Bunu da başarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Önümüzdeki son viraj; 2015 genel seçimleridir. Bu seçimlerde de 367 milletvekilini aldıkları anda, Recep Halifeliği’ni ilan edecek! Bu kadar yolsuzluk ve hırsızlığa rağmen, adalet, hukuk, ordu, medya ve üniversitelerin yok edilmesine rağmen özellikle dindar insanların isyan etmemesine şaşırıyorum. Parti olarak bireysel iç kırgınlıkları kenara bırakarak, CHP’nin başarısı için il-ilçe yöneticileri, belediye ve meclis üyeleri ile tüm partililer olarak koordinasyon içerisinde çalışmamız ve her yerde sorumluluğumuzu yerine getirmemiz lazım. Hatay’da 6 milletvekilini zorlamamız için hiçbir eksiğimiz yok. Arsuz’da 25 meclis üyesinden 23’ünün CHP’li olması sizlere daha fazla sorumluluk yüklüyor. Halk bütün gücü size vermiş. Bu sinerjinin her yere yayılması lazım” derken bilinçli partili olmanın önemine değindi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar