Skip Navigation Links

Özel Simya Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutladı

Okul yöneticilerinden Feyzan MURSALOĞLU GÜRÜN' ün ve okul aile birliği üyelerinin katkılarıyla Yelken Kulübünde düzenlenen gecede büyük coşku ve heyec

Eğitim   A+a-

 Gecede söz alan SİMYA MEF Dershaneleri koordinatörü Kenan KARAALİ, 1994 yılında dershane öğretmeni olarak iş hayatına başlayan, olağanüstü çalışkanlığı ve azmi ile bugün dershane, yayınevi ve bir özel okul kurucusu olan Sayın Mehmet BAYSAL' ın 20 yıllık başarı öyküsünden söz etti.

15 Eylül 2014' te kapılarını öğrencilerine açan 2000 kapasiteli Avrupa standartlarına uygun olarak yapılan ve her şeyi en ince detaylarına kadar düşünen bu büyük projenin mimarı Özel Simya Eğitim Kurumları kurucusu sayın Mehmet BAYSAL' a teşekkürlerini sundu.

Sayın Mehmet BAYSAL ise konuşmasında böyle bir okul ve dershane ortamı oluşturmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Eğitim kahramanları olan ve bizimle çalışan siz öğretmenlerime yaptığınız özverili ve gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve böyle bir öğretmen grubu ile birlikte çalışmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum diyerek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet