Skip Navigation Links

İskenderun’u Zirveye Taşıyacağız

AK Parti İskenderun İlçe Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Mehmet Kesik, partililerin yoğun katılımı ile İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Gündem   A+a-

İskenderun’u zirveye taşıma adına ilçe başkanlığını görevine talip olduğunu kaydeden Kesik, “bir olacağımız, iri olacağımız, daha da iri olacağımız bir seçim yaşayacağız” dedi.

 

      Her Daim Nefer Oldum

 

      Ak Parti’de her daim bir nefer gibi çalıştığını belirten Kesik; “Ak Partinin kurulduğu 2002 yılından beri bu davanın içerisindeyim. Her ne kadar bu tabiri çok doğru bulmasam da partimin en alt kademesinden İlçe Başkan Yardımcılığına kadar her kademesinde yer aldım. Nihayetinde Partimizin her kademesi şahsım için bir onur ve şeref vesilesidir. 2012 yılında yapılan 4. Olağan Kongrede İskenderun İlçe Yönetimine seçilerek İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum ve her daim bir nefer gibi çalışmayı da kendime şiar edindim.

 

      Başarı Ortada

 

      Partimize kurulduğu günden bu yana her daim hizmet etmiş kurucu üyelerden, belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarımızdan, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize ve teşkilatın her kademesinde görev yapmış dava arkadaşlarımıza, ta ki bölgemizin kanaat önderlerine kadar her kesimden arkadaşlarla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde 30 Kasım 2014 tarihinde yapılacak Ak Parti İskenderun 5. Olağan Kongresinde İlçe Başkanlığa aday olmaya karar verdik. Burada huzurunuzda da hazır bulunan ve Ak Partinin kuruluşundan bu güne kadar ki süreç içerisinde İlçe Başkanlığı yapmış olan arkadaşlarımızın büyüklerimizin liyakat sahibi olduklarından, kendilerine tevdi edilen vazifeyi de layıkıyla ve en iyi şekilde yerine getirdiklerinden hiçkimsenin şüphesi ve tereddütü bulunmamaktadır. Bu arkadaşlarımızın say ve gayretleri neticesinde partimizin hem milletvekilliği genel seçimlerinde hem de mahalli idareler yerel seçimlerinde göstermiş olduğu başarı ortadadır”

 

     Küskünler Barışacak

 

     Biz milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle ve partimizin tüm kademelerindeki dava arkadaşlarımızla partimizi İskenderun'da zirveye taşıyacağımıza inancımız tam olduğu için bu kutsal vazifeye talip olduk. Bu hizmet yarışında bu bayrağı kim devralırsa alsın inanıyorum ki bu yarışı her daim Ak Partimiz kazanacaktır. Haddizatında bu ipi kim göğüslerse göğüslesin yine vazifeyi layıkıyla en iyi şekilde ifa edeceğinden de şüphemiz yoktur. Nihayetinde takdir Yüce Milletimizin ve devamında delegelerimizindir. Özellikle zikretmem gerekir ki bu seçim kırgınlıkların, küskünlüklerin, parçalanmışlığın yaşanacağı bir seçim değil, tam aksine birlik ve beraberliğimizin fazlasıyla ziyadeleşeceği, var ise küskünlüklerin, kırgınlıkların sona ereceği, daha büyüyeceğimiz, bir olacağımız, iri olacağımız, daha da iri olacağımız bir seçim yaşayacağız bir seçim olacaktır.

 

 


 
İskenderun’u Zirveye Taşıyacağız videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet