Skip Navigation Links

BU KALP SİZİ UNUTURMU

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde lise öğretmenini ve Hatay’ın en yaşlı öğretmenini evlerinde ziyar

Gündem   A+a-

 Mesleki Resim dersi öğretmeni Yusuf Beyhan’ı ziyarete giden HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öğretmeninin elini öperek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.Öğrencilik yılları hatıralarının tazelendiği ziyaret sırasında keyifli anlar yaşandı. HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanındaki projeleri ve yapacağı çalışmalar hakkında da öğretmeninin sorduğu soruları öğrenci edasıyla yanıtladı.Sohbetin sonrasında duygularını ifade eden emekli öğretmen Yusuf Beyhan:”Ziyaretin gerçekleşeceğini duyduğum an çok heyecanlandım.Sevmek ne kadar güzelse sevilmek bir o kadar güzeldir.Sağlığım el verdiği sürece eğitime hizmet etmeye devam edeceğim.Ne mutlu bana ki böyle bir öğrenci yetiştirdim.Gurur duyuyorum.Allah herkese böyle bir sevinç nasip etsin.”dedi.Yusuf Beyhan’ın eşi Ülker Beyhan Hanım da bu özel ve güzel ziyaret için “Başkanımızın geleceğini duyduğu zaman Yusuf Bey’in gözleri doldu.Bugün benim de doğum günüm.İkimiz için de anlamlı olan bu gündeki sevincimiz iki kat arttı.Ziyaretin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diyerek duygularını paylaştı.

Hatay’ın yaşayan en yaşlı öğretmeni olan 83 yaşındaki Mehmet Arslan’ın ise bu önemli ziyaretten duyduğu onur gözlerinden okunuyordu.Ziyaret hakkında düşüncelerini paylaşan Mehmet Arslan:”Başkanımızın ziyareti beni çok duygulandırdı.Unutulmayıp hatırlanmak çok önemli.Kendisine çok teşekkür ederim.”dedi.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da gerçekleşen ziyaret hakkında:”Ben bugün Hatay’ın en genç öğretmeniyle bir araya geldim.Onun enerjisini hissetmemek mümkün değil.Bizi kabul edip bu anı yaşamamıza vesile olduğu için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.Bugüne kadar verdiği emeklerden ötürü şükranlarımı sunarım.”dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaretler sonrası Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş iki öğretmenimize de naçizane hediyeler sunarak Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutladı.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet